Malcom Kyeyune: Har kamrat Liljestrand inget minne av de senaste tio åren?

| 19 september, 2019

“Jag blir lite smått chockerad av den här krönikan. Inte för vad som står, utan vem det är som skriver. Har kamrat Liljestrand inget minne av de senaste tio åren? De människor han klagar på – är det verkligen sant att han inte känt några av dem, att de bara är främlingar i hans ögon?

Ge det ett par år, och jag tror vi alla kommer att upptäcka att ingen människa i Sverige någonsin var en del av eller tyckte något positivt om denna “vänster” Liljestrand klagar på. Vänstern kommer att ha visat sig vara ett riktigt spökskepp hela tiden, totalt tomt på folk från början till slut; alla de tyckare och tänkare som av någon mystisk anledning sitter i sina livbåtar mitt ute på Atlanten kommer frenetiskt att förneka att det var det skeppet de just kom ifrån.

Litenheten i alla de framtida försöken att kasta sina tidigare kamrater överbord (och på så vis förneka sin egen roll i Sveriges utveckling) kommer nog chockera även cynikerna bland oss, är väl mitt stalltips. Liljestrands bidrag till genren kommer, om ett par år, antagligen att anses som ett av de *minst* skamlösa av sitt slag. Paxar denna spaning nu, så jag kan återkomma med ett “vad var det jag sa?” om ett par år, således.”

Malcom Kyeyune, på facebook

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: