När det gäller nationens trygghet, får ingen blunda.

| 19 september, 2019

“Är vi i krig?”

Patrik Engellau skriver i Det Goda Samhället:

“När jag betänker hur länge problemen pågått och hur stadigt de ökat och hur tafatt Sverige fortsätter att hantera situationen så kan jag inte låta bli att undra om det inte vore bättre att erkänna att Sverige faktiskt befinner sig i krig, visserligen inte ett storskaligt krig, och inte ett krig som ödelägger välbärgade medelklassområden, men likafullt ett krig som alla verkar övertygade gradvis kommer att eskalera framöver.”

Det vore bättre om vi erkände det, att vi befinner oss i ett slags krig. Som den krigsskadade nation vi är har många svårt att ta det till sig, det är förmodligen det som hindrar att arbeta fram konkreta åtgärder för att återta kontrollen.

Om dessa åtgärder inte inom snar framtid ser dagens ljus kommer allvaret djupna, och blir än mer svårt att hantera. Alla bör ta det här på allvar – NU! När det gäller nationens trygghet, får ingen blunda.

Läs i Det Goda Samhället…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •