SVT-reportrar utsatta för stenkastning vid det påtänkta islamiskt centret i Stenhagen i västra Uppsala.

| 19 september, 2019

Nu kanske SVT inser och börjar rapportera sanningsenligt om vad som händer i de utsatta områdena efter att de själva precis som Sverigedemokraterna blivit utsatta för stenkastning i Stenhagen i västra Uppsala. De var där för att göra ett reportage om det planerade islamiska centret när de utsattes för stenkastningen vid 19-tiden i går. De var där för att träffa två representanter för Dawastiftelsen, som äger marken intill Stenhagsvägen där de vill bygga en föreningslokal. När då gruppen skulle börja filma i skogsdungen där centrumet ska byggas så landade flera större stenar intill dem på marken.

Redaktionschef Daniel Legue som också var ute på platsen säger: “Vi trodde först det var kottar.”
Ingen blev träffad så vi tänkte inte mer på det då, men när SVT-teamet återvände till parkeringen så var en av bilarna saboterad, en stor sten hade kastats in i bakrutan och däcken var uppskurna. De gick då tillbaka till skogsdungen och såg först då att det inte var kottar som fallit utan stenar. Det var stenar stora som knytnävar, som någon kastat på oss.
Han säger: “Det känns trist att det händer, vi var där för att göra vårt jobb. Det hade kunnat slutat illa.

SVT fick ringa polisen och en patrull kom till platsen för att ta upp en anmälan. Händelsen är nu rubricerad som försök till grov misshandel och skadegörelse. Men ingen misstänkt är gripen för händelsen. SVT:s reportagebil fick bärgas från platsen.
Men då tycker man att detta borde bli en väckarklocka för SVT och för övriga medier att dessa de kallar för missförstådda “barn” som det är så synd om kanske inte är så oskyldiga som MSM försöker få dem att vara. De är kanske som den alternativa median beskriver dem, alltså “ynglingar” som bara vill ställa till med bråk och skadegörelse.

Så kan det vara så att alternativ media har haft rätt och ni i MSM haft fel om dessa personer?
Då kanske det också är så att ni kan ha haft fel i fler saker där ni skyllt de alternativa medierna för att sprida lögner och myter?
Jag säger inte att det är så men jag tycker ändå att alla ni i Mainstreammedia borde se lite i backspegeln om vad ni skrivit och vad ni sagt om den alternativa medierna, för en sak är säker, ni har skyllt dem för många saker som ni sen bara något år efter rapporterat om, saker som ni först sagt var lögner men som ni sen rapporterat som sanningar NI upptäckt. Så ni på SVT och i de övriga i MSM, se i backspegeln och rapportera sanningen i fortsättningen.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/stenkastning-och-sabotage-mot-svt-s-medarbetare?fbclid=IwAR2FjSxTdnSI08hYRQbWpB5RVAnmvReNYZpkNKcyNrXR8MDOk4jMnf4ufZc