“SVT & SR BUDGETEN SMYGHÖJS MED 283 MILJONER KR !!”

| 19 september, 2019

SVT & SR BUDGETEN SMYGHÖJS MED 283 MILJONER KR !!Precis som befarat så smyghöjs budgeten för SVT & SR för andra året…

Slået op af Björn OlandersOnsdag den 18. september 2019

Björn Olanders redogör för den ökning SVT och SR får i sin budget. Varför ger regeringen propagandakanaler som SVT och SR en helt orimlig ökning i budget? Ja, det vill ju till att fortsätta propagera för sin ansvarslösa politik, och ge utrymme för dem att styra vad tittare och lyssnare ska tycka och tänka.

Det här visar att vi som är medborgarjournalister måste ta det vi gör på allvar. Det finns ingen motvikt annars. Alla orkar inte, och det är förståeligt. Att vara medborgarjournalist är vare sig glamoröst eller inkomstgivande, men det ger något annat som inte kan köpas för pengar.

Medborgarjournalister är folket, för folket. Vi finns där därför att vi vill vara folkets röst, och folket vill att vi ska föra deras talan. Tillsammans blir vi en enda gigantisk medborgarjournalist. Och det kan ingen budget i världen slå.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på ““SVT & SR BUDGETEN SMYGHÖJS MED 283 MILJONER KR !!”

  1. Ulf

    Svt är utan konkurrens Sveriges i särklass största lögnare och de som mest sänder fake news.Man tvekar inte för att i sändning låta människor ljuga rakt upp i ansiktet på Svenska folket.Det är en utstuderad taktik och man använder en lögnaktig metod för att helt enkelt bedra tittarna . ( de som är kvar ).De är nu genomskådade och man ser hur löjligt ett svenskt nyhetsmedium kan agera,precis som om tittarna vore förståndshandikappade. Fullkomligt intelligensbefriat.

Kommentarer är stängda.