Det är dags att oroa sig över Stefan Löfven…

| 22 september, 2019

Det är orimligt Stefan Löfven

Att tillhöra majoriteten betyder idag ett lidande för många. Hänsynen och förståelsen för att även majoriteten lider bryr sig ingen om. Frustrationen växer för varje dag, och ilskan.

Regeringen fortsätter att rasera folkhemmet och välfärden. De vänder bort sina huvuden när olika grupperingar/individer ställs mot varandra där vissa i akt mening spränger bort folkhemmet. Och ändå finns det dem som ännu tror på Stefan Löfven och socialdemokraterna.

När de pratas om den extrema segregationen är det uteslutande med hänsyn tagen till de som invandrat till vårt land. Majoriteten då? Den som, om de kan flyr från invandrartäta områden? Utan ett delaktigt majoritetssamhälle kan det aldrig bli tal om att bryta segregationen.

Jag är djupt bedrövad. Vi sitter i knät på politiker som vägrar att ta ansvar för det de ställer till med. Igår detonerade en sprängning som fick fönster att skaka och som lämnade ett kraterstort hål efter sig. Dagen efter att Löfven presenterat sitt “gängpaket”. Ett paket där 65% av åtgärderna ska utredas först.

Stefan Löfven har drabbats av en sjuka som tilltar för varje dag han är statsminster – nånnanismen. Allt är någon annans ansvar: gängkriminalitet, skjutningarna och våldsdåden, sprängningar, våldtäkterna, barnrånen, liksom bostadsbristen, sjukvårds- och polisbristen.

Orättvisorna i landet är många och går knappt att reda ut längre. Det Sverige vi lever i idag är inte rättvist. Det håller inte inte ihop. Det här är ett land som tvingar majoriteten att tiga still och acceptera det de rimligen inte borde behöva acceptera. Det här är ett land som ställer grupp mot grupp i snart varje sammanhang som har med välfärden, bostäderna, sjukvården, tryggheten att göra. Vi är ett land där Stefan Löfven i akt mening lägger grunden för konflikter som han sedan förklarar bort med rika knarkande ungdomar, turordningsregler i arbetslivet och socioekonomiska förhållande. Om inte det räcker till, anklagas svensken för att vara rasist och främlingsfientlig.

Det är dags att oroa sig över Stefan Löfven…,

om Stefan Löfven säger att det inte finns någon anledning till oro, finns det all anledning att oroa sig. Och om Löfven säger att han kommer ordna det här, vet vi att han tappat greppet. När Löfven säger att han visst vill att alla ska vara trygga, vet vi att han inte vet vad han pratar om. Vem kan tro på Löfven, förutom närmast sörjande?


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

28 tankar på “Det är dags att oroa sig över Stefan Löfven…

 1. Claes

  Hur i hellskotta kan Stefan Löfven kallas för statsminister, karn är ju ett skämt.
  Han kan ju ingenting.

  1. Msts

   Helt rätt!!!
   Kränka de svaga/pensionärerna med att inte ge något alls till de som har 12500-1700!
   Har man 1700kr så får man 35kr!!
   Ju högre pension desto mer i skattesänkningar!!!

 2. Tomas

  Vem tror att de tidigare nynazisterna som leder SD skulle göra ett bättre jobb. De saknar ju varje form av erfarenhet utom den att klga på andra. Undrar om deras väljare verkligen skulle vilja leva i det samhälle de skulle skapa

  1. Monica

   Och vem vill leva i det samhälle som socialdemokraterna har skapat och som vi tvingas att leva i nu?

  2. Kjell

   Du verkar sakna allt förstånd, vett och sans som en normalbegåvad bör besotta

  3. Anders

   Du menar så som sosse Sverige såg på 1900-talet? De är väl precis vad sd är, sossar med en verklighetsrelaterad migrationspolitik?

  4. Bengtskywell@spray.se

   Alla samhällen måste vara bättre att leva i än de som socialism o kommunism skspar, att skylla alla problem på SD vilka alla andra skäl förslag från håller inte längre.

  5. Lars Sundbäck

   Har du köpt den massiva propagandan mot SD bara sådär rakt av? Du börjar snart bli en del av en minoritet.

  6. Bosse södergren

   DU SÄGER ATT SD BARA KLAGAR PÅ ANDRA HUR OTROLIGT OSAKLIG FÅR MAN VARA?? DOM HAR INTE EN ENDA GÅNG KALLAT NÅN FÖR RASISTER, FASISTER, RASISTER DET ÄR VÄL DÄREMOT “RÖVEN” VÄLDIGT DUKTIG PÅ. HAN TAR VARJE TILLFÄLLE ATT FÖRNEDRA ALLA, UTOM “STALINISTERNA” SOM SITTER I DEN I SÄRKLASS SÄMSTA REGERING SVERIGE NÅNSIN HAR HAFT(KAN ÄVEN VARA VÄRLDENS SÄMSTA) DU SJÄLV ÄR VÄL OCKSÅ EN SUPERSTALINIST ANNARS SKULLE DU INTE VARA SÅ INSKRÄNKT??TA DITT VÄNSTERGÄNG OCH DRA TILL NORDKOREA HELST IGÅR DU ÄR VIDRIG ??????????????

 3. Sven-Arne Andersson

  Märkligt att när jag skriver och har en annan uppfattning om den ni har så blockas jag och det då heter att denna uppfattning finns sedan tidigare.

 4. Sven-Arne Andersson

  Det jag ville säga var att vi lever i ett av världens rikaste länder och vi har mat på bordet och vatten rinner ur kranen.
  Att hjälpa dom som kommer från andra länder kostar. Och det får kosta.
  Jag vill inte att barnen här i Sverige ska växa upp i ett Sölvesborg med halad Prideflagga och ett bibliotek med bara svenska böcker och låst dörr för en flykting som knackar på.
  Dina barn kommer inte gilla det Sverige
  Det kan jag lova.

  1. Tore Söderberg

   Tanken är god. Och det var väldigt längesedan det var bara svenska böcker i biblioteken. Du måste ha sovit de senaste åren om du inte har märkt hur Sverige har utvecklats med massinvandringen. Det farligaste med såna som du och Löfvén är att ni blundar och bara vill se det bästa. Men vakna upp och se hur det är i verkligheten. Om du tycker att utvecklingen i Sverige går åt rätt håll så blir man rädd. Visst ska man hjälpa människor i nöd men när det går till denna överdrift där man inte bryr sig om sina egna längre. Hur ska man få er att vakna upp och se det farliga i utvecklingen. Ska man verkligen behöva påminna dig om alla skjutningar, sprängningar, våldtäkter, bilbränder mm mm har ökat markant med invandringen. Har du bara ytterst lite sunt förnuft så skulle du inse att denna politik är farlig för Sverige. Är det detta Sverige som du vill att barnen ska växa upp i. Där invandrare sätter sina egna lagar och tar över områden så svenkar inte vågar bo där. Där man antastar svenska kvinnor som går i kortbyxor för att dom är för lättklädda och skriker att dom inte vill ha det så på deras gata. De enda gator dom har rätt att bestämma om är de gator de kom ifrån , inte här. Kan man inte respektera svenska lagar seder och bruk så har man inget här att göra. Punkt slut.

 5. Urban

  Sven-Arne, det är precis ditt resonemang som gör att vi har den regering vi har och att det ser ut som det gör idag. Jag är oerhört besviken på er! Ni får naturligtvis rösta som ni vill. Det är fritt att göra så. Men vi får alla betala priset!

 6. Ricky

  Det som förvånar mig mest är att vuxna människor fortfarande tror på att vi är ett av de rikaste länder i västvärlden när 300 000 pensionärer har svårt att få mat dagligen, hemlösa får det ständigt sämre, barn, kvinnor våldtas dagligen, ca 17 våldtäkts ärenden läggs ner varje dag då polisen inte har resurser att utreda fler, fler poliser utlovas men kommer aldrig att bli verklighet då inte alla vill jobba i ett korrupt rättsväsende, öststaterna åker i lämmeltåg hem med stulna grejer för miljard värden varje år utan att samhället reagerar, människor skjuts ihjäl var och varannan dag allt i socialisternas Sverige.
  Det nya Venezuela som vänstern berömde förut när Hugo tillträdde men som nu krackelerat totalt.

  1. Lena Gandefelt

   Visst har vi det bra om man jämför med Mali eller många andra afrikanska länder t. Ex. Men sett ur ett västdärldsperspektiv har vi det inte särskilt bra. Pensionärerna har 19000 i Norge och i övriga norden har de också mycket mer än vi tex. Sjukvården ska vi inte prata om, det är katastrof i psykvården. Skolorna, ja och så vidare orkar inte räkna upp allt. Det måste till en ändring, kan inte bli mycket sämre än det är nu.

 7. Berra Fors

  Stefan Löven borde avgå med omedelbar verkan. Får socialdemokraterna fortsätta härja fritt går inte Sverige att rädda. Socialdemokraterna verkar inte ha någon som helst verklighetsuppfattning. Sverige kan INTE rädda hela världen. Kan inte förstå att folk fortsätter att rösta på ett landsföräderi parti. Kan heller inte förstå att ett sånt litet skit parti som MP får sån stor makt. Dom kom ju knappt över 4% spärren. Någonting är riktigt sjukt på allvar.

 8. Carl den 12

  Vi har blivit tokblåsta och finansierar kriminella och terrorceller, när vi går och arbetar sliter och betalar skatt till människor som inte vill göra någonting och varken kan skilja rätt ifrån fel och saknar allt sunt förnuft.
  När det gäller pride flaggan i Sölvesborg, så är jag med dig.
  Men tyvärr så har denna vackra regnbågsflagga som står för fri kärlek, dragits i smutsen av att den blivit missfärgat rödgrön och har blivit politisk.
  Vilket är mycket tragiskt, då jag verkligen vurmar för hbtq-personer och deras rättigheter❤.
  Men, det som är mer oroväckande är att det är tyst om dom unga liberaler, som eldade både svenska och regnbågs flagga.
  Att se någon spotta på svenska flaggan i denna svåraste och värsta tid vi går igenom, får lejonet i mig att ryta högt.
  Men när jag ser att även liberala ungdomsförbundet eldade pride flaggan, så kände jag en enorm sorg istället.
  Vi bör göra skillnad på sak och person/parti.
  Men, att ge ett knappt 30-årigt parti skopa efter skopa är inte rättvist, när det finns några fler partier att granska.
  Glöm inte när dom ex antal år sedan gick runt inför valet och filmade och intervjuade dom olika partier om invandringen när kammaren var på och samma team gick senare runt med kameran “avstängd”.
  Då sa dom som representerade sina olika partier, helt andra saker om sin syn på invandringen.
  Där måste jag i alla fall stå upp för att SD är ärliga och uppriktiga ang sin syn och åsikt.
  Medans dom andra inte alls är ärliga, utan bara försöker samla poäng och framstå som goda och nobla PK människor.
  Jag har själv varit engagerad i ett av dom partier i Göteborg och den diskriminering utav kvinnor och olika folkslag sa om andra folkslag, var hårresande.
  Jag röstar blankt och ser verkligen inget alternativ i dags läget, som jag kan stå för och känna mig stolt över att rösta på som inger mig framtidstro på att moder Swea ska kunna bli ett gott land att leva i för alla, oavsett urinvånare eller nysvenskar.
  Men vi måste först och främst ta hand om dom som verkligen behöver det och vill vara en del utav Sverige.
  Det är dom som är kriminella, terrorceller, drogleverantörer och som utsätter kvinnor för sexuell tortyr i form utav våld, bla i grupp.
  Eller tycker du vi ska okeja det, för att du ställer dig på förövaren sida och sviker deras offer ?????????????????????
  Kvinnor som blir utsatta för dessa vidriga män, hamnar bla på psyk och tyvärr försöker att ta livet av sig !!!
  Du skrev i tidigare inlägg om att folk har märkeskläder som ett tecken på vårat välstånd.
  Åk till Göteborgs förorter och se vad dom har på sig och jämför det sedan med vad dom i Linné, Haga bla har på sig.
  Och ta och gör ett studiebesök in till Nordstan och kolla in hur killarna är klädda där som tagit över och gjort 5:an till ett Mecka för drogliberala.
  Och till slut, vi är och förblir ett kristet land, från vi föds, döps, konfirmeras, gifter oss och slutligen begravs i kristen mark.
  Vi önskar inte ha sharialagar och en kvinnoförtryckande religion/kultur och livstil, som gör att människor är rädda och inte vågar gå ut.

  Calle som är ursvensk, står upp för hbtq, röstar blankt och önskar att Sverige kan bli och vara ett land för människor som önskar en fristad och att vi inte släpper in människor som kan förfölja dom här istället för i sina hemländer och inte heller får ta sina vidriga konflikter och våldsbejakande extrema livstil hit och utplåna oss och vårat land.
  Så bästa Sven Arne, vi får inte ta vårat vackra land för givet och lämna och glömma dom som blir drabbade på alla tänkbara sätt och vis, vara så naiva och tro att alla vill gott som kommer hit.
  I dom bästa av världar, hade jag önskat att det vore så enkelt………..
  Vi får hoppas på att en folkomröstning närmar sig och att Stefan avgår ??

 9. Robert Jansson

  Jag minns på 90-talet när stadsbiblioteket i socialistiska DDR-efterapande Hagfors blev ett tillhåll för väsniga invandrare som kommunen tog in en masse.
  Hagfors en socialistisk kommun var tidigt ute med att forma till kommunen till ett multikulturellt gytter. Det började på 80-talet. De gjorde en stugby Langrösta till en flyktingförläggning jag tror det var runt 1990 eller tidigare. Det var första gangen vi hörde talas om något slikt. De var före kommunen Sunne i Värmland som knappt hade tagit emot några från Mellanöstern förrän 2013 när det brakade lös även där.

 10. Ulf

  Oron för Sverige började för fem år sedan och har hela tiden blivit större.När Löfven sa efter uppgörelsen med svikarpartierna C och L att ” nu skall vi göra sverige ännu bättre ” förstod man att galenskapen kommer att fortsätta.Sverige skall bli ännu bättre.Dessa dårar till röda politiker tycker att vi är på rätt väg,då förstod man att det kommer att gå helt åt h e.
  Eftersom i stort sett ingen i regeringen har någon högre utbildning och ingen kunskap eller erfarenhet av de frågor man ansvarar för inser nog de flesta i landet som har någon begåvning i behåll att det kommer att fortsätta vara rent kaos.Med så grund kompetensnivå ,från vår sk statsminister och nedåt,kan det bara bli ungefär som i Gökboet.” eftersom vi är dårar kan ingen göra något mot oss”…..Det krävs väl ändå en viss mental kapacitet för att styra ett land.Kompetens för en S politiker verkar vara att ha egenskapen att kunna stå i svt och använda lögnen som metod,eftersom de ljuger sin egen befolkning rakt upp i ansiktet via sin egen propagandacentral svt utan att ens känna ett uns skam över det.
  Vad gäller pride flaggan så gäller beslutet kommunalhuset i Sölvesborg som skall vara fritt från diverse föreningsflaggor.Alla får flagga hur mycket som helst på egna hus för övrigt.Helt rätt beslut,heder till de styrande.
  Det gamla ältandet om Sd som nazister har passerat bäst datum för många år sedan och känns bara avslaget och tröttsamt,gå in på s-sanningen.com så hittar man S hela nazisthistoria från dåtid fram till våra dagar.Där kan man prata om nazistsympatier.Det brukar dock vara en omöjlighet att övertyga en S fanatiker om någon kritik mot det röda !!!Det verkar vara någon slags mental begåvningsblockering,även om det går åt skogen så är det bra ändå.Ytterst egendomlig inställning.
  Förhoppningen är att M,Kd och Sd kan formera en kompetent opposition med avsikten att ta över styrandet och räta upp all flum och otrygghet som nuvarande regering skapat.De har raserat ett välmående land,förbisett sin egen befolkning och gjort Sverige till ett stort avskräckande exempel,inte bara i Norden utan i hela världen.Att importera en miljon människor utan utbildning alls,analfabeter i många fall med anhöriga,och betrakta det som ett ” kompetensregn” visar med önskvärd tydlighet vilken kompetens de styrande besitter.Klart är att oron bara ökar för att det redan är försent för Sverige.

 11. Hans Martinsson

  Varför är det alltid nazism och rasism som kastas i ansiktet på oss som vill stoppa den fruktansvärda utveckling vi har i landet.varför är alla som är vän av ordning homofober och rasister??Nej bättre borde ni kunna än att ständigt brunsmeta oss som vet att detta är ett importerat problem som kunde lösts på ett bättre sätt.Mord på öppen gata, sprängningar, våldtäkter,mm…vi är på väg mot ett inbördeskrig varför ser inte regeringen detta??..eller är det det dom vill??

  1. Nu räcker det

   För det första språket som används här har ingenting med politik att göra jag respekterar människor olika syn på vem man ska rösta på .Jag tro inte det finns några politiker i Sverige som inte jobbar för Sveriges och svenskarnas bästa .Så sluta med dessa kommentarer om politiker kommentera olika partiers politik läs fakta om vad dom olika politiska partierna vill eller engagera er själva politiskt

 12. Bettan

  Finns det ingen chans att avsätta muppen Löfven. ????!!!!!! Han är ju totalt havererad hela han. Jag håller fullständigt med föregående insändare som belyser allt denna drogade statsminister har ställt till med. Hur får han finnas kvar. ? Varför kan Sverige inte ha omval som man kan i andra länder. ?? Inget kan väl bli sämre än denna idiot som ledare. Jo det kan bli sämre eller likadant om någon av hans medlöpare skulle tillträda. Det får inte ske. Då blir det 3 kandidater över. Men min undran kvarstår, hur fasen kan en människa som INGEN ville ha få fortsätta att nedmontera ett helt land och dess befolkning. ????

 13. Sofia Margareta Petrini

  Löfven verkar heller inte ha fattat att vi har äldre. Äldre som arbetat hela sitt liv och betalat skatt. Demensvården är på många ställen osäker och undermålig där personal slter med att städa och skala potatis och har inte tid för de äldre vilket är dras egentliga arbetsuppgift.
  Löfven borde besöka äldreboenden en längre tid för att se hur det är. Börja med Attendo

 14. Nu räcker det

  För det första språket som används här har ingenting med politik att göra jag respekterar människor olika syn på vem man ska rösta på .Jag tro inte det finns några politiker i Sverige som inte jobbar för Sveriges och svenskarnas bästa .Så sluta med dessa kommentarer om politiker kommentera olika partiers politik läs fakta om vad dom olika politiska partierna vill eller engagera er själva politiskt

 15. Ulf

  Är fullkomligt övertygad om att alla som kommenterar här känner väl till våra olika partiers politik.Idag för man inte en politik för Sveriges och svenskarnas bästa.Då skulle inte vårt samhälle se ut som det gör och alla vi som kommenterar är sannerligen berömvärt politiskt engagerade och skall respekteras för våra åsikter.Vad politikerna vill och pratar om är en sak,vad som utförs är verkligen en helt annan.Alla som gör ett dåligt jobb skall ha berättigad kritik i synnerhet en välbetald via våra skattemedel ljugande politiker.
  Det kallas visst yttrandefrihet………..?????

 16. Carl den 12

  Till “Nu räcker det”
  Vi greppar att du inte “upplever” politiker och Sveriges situation, så vi som ser igenom systemet gör.
  Men utveckla gärna lite mer än att låta lite ilskna tilltagna ord påverka dig så.
  Se igenom det och koncentrera dig på budskapet, eller är det helt orimligt att förstå att du håller desperat fast vid en bild utav Sverige som inte längre stämmer överens med verkligheten år 2022 !!!
  Eller har vi missförstått dig såpass mycket att du beskriver Sverige på 50, 60, 70 och 80-talet.
  För är du back in THE days, så är jag helt med dig.
  Men pratar vi i dag i Sverige, så önskar jag få flytta dit där du bor nu omedelbart bums.
  Så till Vida att du inte driver med oss…………………………..

  Calle som på sätt och vis kan rent psykologiskt, förstå er som vägrar se verkligheten som den är, pga att det är så himla svårt att acceptera att detta verkligen sker och ingen gör någonting åt det.
  Men om vi kämpar på nu, så kanske vi andra har möjlighet att leva i din verklighet.
  PS jag har varit politisk aktiv i ett utav dom rödgröna partier, det var där och då jag gav upp mitt sista hopp om svensk politik.
  Gud hjälpe vad tid det lades på konflikter, istället för att ta krafttag och lägga det på hjärtefrågor.

Kommentarer är stängda.