Nalin Pekgul skriver en av sina minst genomtänkta tweets – någonsin:

| 23 september, 2019

“Det finns redan ett parti som är emot abort och vill ha kvinnor tillbaka till spisen. De är dessutom antisemiter, homofober och har en dragning till totalitära system. Jag tycker att ni islamister ska fråga Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna om de kan släppa in er.”

Varför kan ingen av dem som plötsligt känner ett behov av att spy sin galla över Sverigedemokraterna ändå hålla reda på vad som är sant och falskt? 

Och till dig Nalin Pekgul. Jag uppskattar mycket av det du skriver men när du ljuger så här förlorar du din trovärdighet. Det drabbar framför allt dig själv och det du brukar kämpa för. Varför ska vi lita på dig i andra frågor när du så uppenbart använder lögnen som medel?  

Du vet att det framför allt finns ett parti som har problem med antisemitismen, och det är Socialdemokraterna. Och att man har problem med antisemitismen beror på att man släppt in radikala islamister i partiet. Och har man radikala islamister i partier har man problem med homofobi.  

Det spelar ingen roll hur många uttalanden Stefan Löfven gör om att den växande antisemitismen är oacceptabel, så länge han vägrar erkänna orsakerna bakom den ökande antisemitismen, kommer Socialdemokraterna vara det parti som de facto har problem med antisemitismen, inte SD. Eller förstår inte Nalin Pekgul att med Stefan Löfven och erkännandet av Palestina har Sverige importerat en konflikt med ursprung i Mellanöstern. 

Stefan Löfven blundar för antisemitism inom sitt eget parti. På första maj skanderade SSU i Malmö ”Krossa sionismen”. Det brydde sig inte  Stefan Löfven om. 

Stefan Löfven vill inte kännas vid antisemitismen inom sitt eget parti. SSU Skåne har vid flera tillfällen helt öppet visat sin antisemitism utan att Löfven reagerat. 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Nalin Pekgul skriver en av sina minst genomtänkta tweets – någonsin:

 1. Ulf

  Hon måste ha tagit fel på partinamnet,det skall naturligtvis vara Socialdemokraterna ! Det stämmer ju in exakt på dem.Kanske någon i hennes närhet upplyser henne om det förhoppningsvis.

 2. Peter

  Kan Nalin peka på de rader som visar att SD vill utrota judar samt de rader som visar att SD ej vill att kvinnor skall utbilda sig etc. Det samma gäller huruvida SD vill döda homosexuella.
  Jag tror inte SD är rätt parti för islamister.

Kommentarer är stängda.