KD: Pausa alla könsbyten hos unga

| 26 september, 2019

Antalet unga i Sverige som upplever sig ha ”fel kön”, och har fått diagnosen könsdysfori, har ökat från 12 personer 2001 till 1 859 barn och unga förra året. Anhöriga till en del av de unga är kritiska till att det går för snabbt och lätt att få könsbyte.

Bra förslag.

“Pausa all könskorrigering på barn och ungdomar tills att det finns ett ordentligt faktaunderlag. Det kräver KD-riksdagsmannen Mikael Oscarsson. Regeringen har fått hård kritik mot lagförslaget att låta 15-åringar könsopereras – och nu ska frågan utredas igen.”

Läs i Dagen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Henrik Lilja Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS