Tino Sanandaji om islampartiet Nyans

| 27 september, 2019

Äntligen! De som oroar sig för framtiden kan sova lugnt, era böner har besvarats nu när utbrytare ur Centern bildar ett svenskt islamparti.

”Med målet att komma in i riksdagen 2022 lanserades partiet Nyans…Bakom det nya partiet står politikern Mikail Yüksel, som tidigare uteslutits ur Centerpartiet för samröre med turkiska, högerextrema organisationen Grå vargarna. Partiet Nyans ska vara ett parti för förorten och ett mångkulturellt samhälle, skrev Mikail Yüksel i en debattartikel i Aftonbladet redan i augusti.

I artikeln framgick det även att partiet till en början valt att fokusera på ett fåtal huvudfrågor: Integration, bostadsbrist och islamofobi/främlingsfientlighet…Dagens Nyheter skriver att ett 90-tal personer, varav de flesta män med invandrarbakgrund, hade slutit upp till mötet. Huvudfokus var kravet att muslimer ska klassas som en av Sveriges officiellt erkända minoriteter”

Av det vi sett hitintills verkar Nyans således vara ett mindre identitetspolitik version av Centerpartiet, som kan tävla med C, MP och S om shariavänliga väljare 2022. Kanske får vi lagom till 2026 ett rödgrön block där grön representerar islams färger. Frågan är när Sverige blir pluralistiskt på riktigt och även får ett shiamuslimsk parti så att alla minoriteter är representerade.

Tino Sanandaji, på facebook

Världen Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Tino Sanandaji om islampartiet Nyans

 1. Carl den 12

  Moské behöver inte byggas, då Rosenbad är perfekt som EU största centrala Mecca👍
  Sharialagar råder redan och är godkända och flera kvinnor på Rosenbad har även mannekängat i slöja.
  Så nu gäller det bara att få med gott folk, PK-folket har ju också redan okejat islam och vad det för med sig.

  Tack Tino 👑 & Henrik👑för att ni är extra vakna och goda medborgare❤
  Calle den otrogne kungen av Swea, som hälsar att ni som ens överväger denna galenskap borde sättas upp med bild av erat ansikte, på varenda anslagstavla från Ystad till Haparanda, med texten: Landsförrädare utav moder Swea🇸🇪

  Svar
 2. kurt H Anderson

  Jag vet inte vad man skall säga. Vårt foaterland är förlorat på grund av galna befattningshavare. Jag kommer tyvärr aldrig att permanent återvända hem till ett land fyllt med moskeer Tragiskt men så har det blivit.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *