ICA-handlare i Växjö har fått nog. Ska skicka kriminella gäng hem till ansvariga politiker i taxi

| 28 september, 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

“DESPERATA TIDER KRÄVER DESPERATA ÅTGÄRDER. Taxi till Politikerna.

Nu ska ”problemet” hem till dem ansvariga.

Vi i Växjö City och i min butik har haft stora problem med ungdomsgäng. De snattar, trakasserar min personal och mig. De har varit våldsamma och hotfulla vid flera tillfällen. Problemen har uppstått varje dag under de senaste 12 månaderna.

Under tiden våra politiker tycker att skolfotot och rökning på badplatser är våra största problem säljs knark till ungdomar helt öppet utanför vår entré. Mitt på dagen! Jag har vänt mig till media, politiker, socialtjänsten, Securitas, polisen. Ingeting har hänt. Jag har förlorat kunder, personal, butikschef, nerver och tid. Som om det inte räcker att jag betalar över 2 millioner kronor årligen i skatt fick jag betala 100 000 kronor extra till Securitas bevakning förra året, bara för att känna oss trygga på kvällarna.

Ska inte skattepengar användas till att ge oss medborgare trygghet? Jag har spenderat de senaste 15 år av mitt liv på att bygga upp mitt livs verk, Cityhallen. Det har krävts stora uppoffringar av mig och personalen. Jag kommer inte låta någon eller några rasera min dröm. Jag är trött på apati och brist på handlingskraft hos de som kan lösa vår trygghets problem. Jag önskar att jag kunde ägna min tid åt det jag älskar mest, gör affärer och utveckla mitt företag. Jag önskar att någon annan fick kämpa för vår trygghet. Någon som fick betalt för det. Men om ingen annan gör det får jag väl göra det. Jag är en man av handling och därför kommer jag att göra det här om man inte gör något åt läget inom en månad:

‪Om 30 dagar kommer jag personligen att samla ihop alla dessa ungdomsgäng, bjuda dem på snacks och dricka och betala taxi resa till de ansvarigas politikers hem. Jag kommer inte att uppmuntra dem till något olagligt bara bjuda dem på en trevlig taxiresa till politiker. Om de ansvariga politikerna anser att det är ett trevligt inslag att ha utanför sitt hem kommer de inte att tycka att detta är jobbigt de närmaste 12 månaderna. Trygghet kommer faktiskt på andra plats på livets pyramid och jag kräver den för min personal, kunder och mig. Skam den som ger sig. John Curovac. ”

#taxitillpolitiker

John Curovac, VD, Entreprenör och butiksägare i Växjö City.
Växjö, 2019-09-24 på facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *