Jenny Sonesson om “De norska sjukjournalerna och Gellert Tamas”

| 28 september, 2019

Om detta stämmer är det en skandal. Tack Filter för denna genomgång av norska sjukhusjournaler men varför har inga svenska journalister långt tidigare grundligt granskat Gellert Tamas påståenden om apatiska flyktingbarn? Fasansfullt att barn har tvingats uppvisa sjukdom.

”I Norge tog asylhälsovården emot sex apatiska flyktingbarn från fyra olika familjer under 2004 och 2005. Samtliga hade insjuknat i Sverige. I journalerna och avvisningsrapporterna, som i detta fall är offentliga handlingar, finns flera tydligt dokumenterade fall som svårligen kan vara något annat är (tvångs)simulering och Münchhausen by proxy. Där finns också flera fall där barnen nästan blir helt friska efter att man separerat dem från föräldrarna.”

Jenny Sonesson, på facebook

Läs i Filter…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: