SÖNDAGSKRÖNIKA. Lögn och förbannad politik 

| 29 september, 2019

Alliansen möjliggjorde för en guldgruva för andra att gräva i och utnyttja. Året är 2010. Ett år då 2 292 arbetstillstånd beviljats för personliga assistenter från tredje land.  Anna Dahlberg i Expressen har kommit över dokument som kan påvisa detta. Det är hårresande läsning skriver Dahlberg. Det knyter sig i min mage. Orkar jag verkligen fortsätta läsa? Det är meningar som  “Illegalt arbete#, “brukar-import”, “misstanke om försök till brukar-import”, “skenanställning”. Jag bestämmer mig för att inte orka. https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/sa-mojliggjorde-alliansen-brukarimport-till-sverige/

Tankarna rusar och hjärtat slår i bröstet. En ilska hämtad från djupet av mig själv väcks. Jag tänker på sveket. Sveket mot alla dem som idag kämpar för att få behålla sin assistans. Det utbredda fusket kallade man det. Försäkringskassan fick direkta order om göra strängare bedömningar. En jakt som slagit så fel. Istället för att jaga fuskare jagar man minuter hos personer med stora behov.

Det handlar alltid om den ansvarslösa invandringen.  Vi har tvingats lyssna på så många lögner: “utan invandringen går Sverige under”, “vi tjänar på invandringen”. Stefan Löfven har i sin iver talat om “döda som flyr för sin liv”  och kallat invandringen för “en liten ansträngning.” 

Asylmigration som var räddningen för vårdens personalbrist, har tvärtom belastat vården eftersom det visat sig att dem med utländsk bakgrund har ett större vårdbehov än den infödda befolkningen. 

De ensamkommande “barnen” som visade sig vara över 18 år som kostat skattebetalarna miljarder. Enbart den lögnen tangerar den största svindeln i Sveriges moderna historia. En lögn och ett svindel som förvarades av makten och vänstern. Den S-märkta journalisten Susanne Sjöstedt skrev 2015: “En myt blir inte mer sann för att fler människor upprepar den.” “Man måste ju fråga sig varför så många är beredda att vända vetenskap och rättssäkerhet ryggen för att misstänkliggöra flyktingbarn.”. Myten var alltså att många som bodde på HVB-hemmen var vuxna och att de ljög om sin ålder. https://timbro.se/smedjan/de-som-tjanar-pengar-pa-de-ensamkommande/

Medierna och i stort sett hela det politiska etablissemanget vägrade att lyssna på varningarna. Det spelade ingen roll att man på HVB-hemmen visste att många att deras ”pojkar” var män. Det spelade ingen roll att lärare och elever var frustrerade över att det satt vuxna män i klassrummen. Det spelade ingen roll att vuxna män i skoloarna skapade en förödande otrygghet för flickor i skolorna. Det fanns något värre och det var att stämplas som rasist.

Plötsligt våldtogs kvinnor och flickor som aldrig förr i Sverige. Året var 2015 när det började spåra ur. Sedan dess har utsattheten för sexualbrott fördubblats. Samtidigt har antalet anmälda våldtäkter ökat. Utvecklingen är allvarlig. Det är alldeles uppenbart att något måste göras och att brottsoffrens perspektiv behöver stå i centrum för åtgärderna, det har jag länge hävdat. Men aldrig ser vi det hända. Det är förövarnas och lögnernas narrativ som styr. Varför?  En hypotes är att orsaken bakom det ökande antalet våldtäkterna kan kopplas till att vi har haft en mycket stor invandring av män från Mellanöstern och Nordafrika, alltså män som tillhör de grupper som enligt tidigare forskning från BRÅ, är kraftigt överrepresenterade vid våldtäkter. 

https://annheberlein.com/2018/12/25/varfor-svavar-wennstam-pa-malet-om-okningen-av-anmalda-valdtakter-i-sverige/

Socialdemokraterna har till och med ljugit på arabiska. De spred propaganda och ägnade sig åt att smutskasta M och SD. De skrev att dessa var rasistiska partier.  Socialdemokrater som bad svenskar och i synnerhet dem med invandrarbakgrund att rösta på Socialdemokraterna eller Vänsterpartiet, eller åtminstone Miljöpartiet, eftersom de ljög och sa att de var partier som var mindre skadliga för invandrare och muslimer.  Jag minns hur chockad jag var.  https://uvell.se/2018/08/27/socialdemokraterna-ljuger-pa-arabiska/

Alla dessa lögner. Drev och anklagelser om rasism och främlingsfientlighet riktade mot den egna befolkningen. Nu står vi här. Ett splittrat och sargat folk, märkta av anklagelser och lögner. Ett folk som länge gjort allt de kunnat för att få politiker att förstå att vi är illa ute. Men det är alltid dem som jagat folket som kommer undan. 

Varför lyssnade ingen? Varför lyssnar ingen ännu? Varför är det VI som är problemet? Varför är allt det generationer före oss byggt upp inte värt någonting? Varför? Alla ser ju, alla vet, ändå väljer man att fortsätta med lögner och att attackera folket.

https://www.svtplay.se/video/22325285/josefsson/josefsson-sasong-1-bedragarnas-marknad


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: