Ökning av sexuella ofredanden på Eriksdalsbadet i Stockholm. “det är svårt att spekulera kring varför det har ökat”

Av | september 30, 2019

“För ett par år sedan exploderade antalet fall med olika typer av sexuella ofredanden på landets badhus. I Stockholm var Eriksdalsbadet extra hårt drabbat. Efter att ofredandena gått ned under en tid har antalet plötsligt börjat stiga igen. Liksom med andra typer av nya fenomen, som stökiga bibliotek, våldtäkter och skjutningar, har man inga teorier kring orsaken.”

Samhällsnytt…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “Ökning av sexuella ofredanden på Eriksdalsbadet i Stockholm. “det är svårt att spekulera kring varför det har ökat”

 1. Carl den 12

  Ökat ?
  Det var en svår fråga det !
  Man behöver inte vara raketforskare, för att greppa och ringa in ðen situation.
  Alla som minns hur det var att lära sig simma, så tidskrävande och tråkigt att klockorna stannar.
  Och visst kollade man in tjejerna i klassen, men att ens tänka tanken att gå över gränsen på dom ybertråkiga timmarna man lade .
  Deras svenska är bristfällig och nej och jag blandas då lätt ihop.
  Idé att även där utbilda fler vakter och poliser och kan på så vis avlasta badvakter.
  Så kan det gå när man kommer ifrån länder där nakenhet betraktas som synd, där en kvinna gör klokt i att köra heltäckande.
  Att dessa unga och äldre tjejer inte har lärt sig klädsim, är ju beklämmande…………

  Calle som även rekommendera försvarspray vid besök på badhus.
  Men vi andra som

  Svara
 2. Carl den 12

  Fortsättning: Men, vi andra kan ju tyvärr inte hjälpa dessa tjejer, då vi förvandlas till rasister och kränker exempelvis nyanländas rättigheter att vistas offentligt.
  Sedan att dom var först med att kränka, är ju bara en liten detalj och har man självförtroende som George Clooney och tror på fullaste allvar att andra ser dom som en snygg och manlig skådis som går hem hos tjejerna.
  Så är det baske mig inte lätt att ta en diskussion, att dom inte ska gå runt och tro att dom är Guds gåva till kvinnorna.
  Och det är ju också praktiskt att låtsas, att man kan mindre svenska än man kan=en manöver för att komma undan att man gjort bort sig.
  Sorry, killar men i Sverige så bestämmer själva tjejer vem dom önskar ha nära sig, eller i alla gjorde dom det i alla fall innan ni kom och trodde att ni har något att hämta hos svenska tjejer……………………
  Obs detta gäller endast dom som har en vidrig kvinnosyn rent globalt, så ni andra som vet med er att ni är riktiga män, kan sitta lugnt ner i båten och andas ut.
  Och ni män bör vara lite mer utav hjältar och ta diskussionen, med män som är vilse i pannkakan ang vad som ingår i en mans sk rättigheter, då den manliga hjälten har i princip dött ut sedan längesedan………………

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *