Henrik Jönsson: TILLVÄXT FÖR KLIMATAKTIVISTER: Vad händer om tillväxten stoppas?

| 5 oktober, 2019

Håller girighet, konsumtion och tillväxt på att förstöra vår livsmiljö? Många påstår det, men det är helt fel. Tillväxt är faktiskt det enda som kan lösa klimatproblemen. Förra veckan hölls Förenta Nationernas årliga klimattoppmöte i New York, där många deltagare förfäktade åsikten att mänsklighetens nuvarande ekonomiska system står i konflikt med vår egen överlevnad på planeten. Vari består denna konflikt? Hur löser man klimatproblemen? Och vad händer om man faktiskt försöker avskaffa tillväxten? Dessa frågor tar jag upp i veckans video.

Henrik Jönsson


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: