S-DOMINANSEN GÅR MOT SITT SLUT I SVERIGE

| 5 oktober, 2019

Från 1924 har den svenska socialdemokratin varit ett av världens mest framgångsrika partier i att dominera sitt land. Men nu är slutet nära.

Socialdemokratin är inte längre klart största parti när Demoskop mäter opinionen i början av oktober. Mycket talar för att detta inte är en engångsföreteelse. Den nedåtgående trenden för Socialdemokratin har pågått länge. Partiet hade legat på ett stöd av över 40 procent av väljarna sedan 1924, men gick under den nivån i valet 1991, och har sedan under 30 år fallit ned till 28,3 procent i valet 2018. Och i Demoskop får man ett år efter valet 23,1 procent.

SAMTIDEN…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

5 tankar på “S-DOMINANSEN GÅR MOT SITT SLUT I SVERIGE

 1. Carl den 12

  Sverige åt svenskarna.
  Och Sverige till dom som är här och sköter sig från andra delar utav världen?
  Se och lär ni som drar ner era landsmän, var ni än befinner er oavsett hudfärg, kultur och religion.

  Calle som undrar hur svårt ska det vara egentligen ???

 2. Luffaren

  Sverige var bra tills det gick åt helvete men politikerna har väl flyktvägarna klara

 3. Ulf

  Det är hårt för tokvänstern när verkligheten överträffar deras inbillade position.Skönt att Projekt Sanning finns så vi som vill ha en förändring för att rädda det som är kvar av Sverige har ett forum för våra åsikter.De som stör sig mest på att PS har en allt större roll i samhällsdebatten känner nog att det börjar bli ostadigt i i den rödgröna sörjan.I vissa kommentarer känns det som om vänsterfolk scannar av vad som sägs för att kunna komma med innehållslösa meningslösheter.Respekt till Er som grundat Projekt Sanning,ni är betydelsefulla och står över de provocerande vänster kommentarerna som kommer ????????????

 4. Carl den 12

  Kan bara instämma?
  Själv tror jag att dom flesta utav PK-folket som i grunden har sunt förnuft, börjat att se hur logiken inte går ihop.
  Men så har vi ju dessa som individer som bara vägrar att inse att dom har haft fel och det har haft enorma konsekvenser för människor ute i landet.
  Ingen vill väl hellre att det borde vara endast gott att hjälpa människor och att vi får ta sådana illasinnade konsekvenser när vi ger bort bitar och delar med oss utav våran välfärd.

  Calle i Göteborg

 5. BoÖrjan Försth

  De ekonomiska klyftorna fortsätter att öka och fattigpensionärerna blir allt fler med denna regering, snart 300 tusen. Snart har vi ingen välfärd längre.

Kommentarer är stängda.