VÅLDTÄKTERNA. Linnea Claesson är en skam för kvinnor, för debatten och för Sverige. 

| 5 oktober, 2019

I sin krönika skriver hon. “Oaktat vetskapen om att majoriteten av det sexuella våldet sker i hemmen av någon man känner är jag ibland livrädd för främlingar när jag går hem själv. Jag vänder mig om, låtsaspratar i telefon och misstänker passagerare som kliver av bussen samtidigt som jag.”

Linnea Claesson har gjort sig en karriär på våra socialmedier genom att ljuga och plagiera texter. Hon ljuger faktiskt om det mesta men allvarligast är förstås att hon oemotsagd får ljuga om vilka som står bakom det ökande antalet våldtäkter i Sverige. 

Vi har orsak att känna oss otrygga än mer så när kvinnor som LinneClaesson ljuger om sexualbrotten. De har nämligen ökat kraftigt. Förra året anmäldes tjugo våldtäkter per dygn. Det är inte värdigt ett land som värderar jämställdhet och kvinnors rättigheter högt.  Det borde till och med Linnea förstå. 

Uppdrag granskning gick igenom samtliga fällande domar de senaste fem åren. 843 män har dömts i Sverige för våldtäkt eller våldtäktsförsök. 58 procent av dem är födda utomlands, över hälften är födda utanför Europa, nästan 40 procent kommer från Mellanöstern eller Afrika. För överfallsvåldtäkter är siffran högre, 97 av 129 är födda utanför Europa. Drygt åtta av tio av de dömda gärningsmännen var födda i ett annat land. 40 procent av dem hade varit i Sverige ett år eller mindre. De 843 dömda är dock bara en liten del av totala antalet anmälda våldtäkter. 2016 anmäldes 6715 våldtäkter, enligt Brå. En stor del av alla våldtäkter anmäls aldrig.

https://samtiden.nu/2018/08/60-procent-av-valdtaktsman-invandrare-jag-klandrar-politiker-och-journalister/

Flest afghanska män. En grupp som sticker ut bland de dömda är unga män från Afghanistan, som är det enskilt vanligaste medborgarskapet förutom svenskt, skriver SVT. De utgör 45 av gärningsmännen. 

Förutom att Linnea Claesson ljuger om våldtäkternas art, ger hon sig på polisen: “Klart som fan jag ska vara rädd: spring för livet för i helvete! Och inte med hörlurar! Och absolut inte ensam! Förresten, lika bra att inte gå ut överhuvudtaget! Nej, jag tar tillbaka de där grejerna. De är ju bara såna skitråd som Polismyndigheten gett kvinnor, och till en sådan skamligt låg kunskapsnivå ska vi inte sjunka. Om polisen inte förstår att de med dessa uttalanden lägger både ansvar och skuld på offret tyder det på inkompetens. Eller indifferens.”

Hon fortsätter skriva ned polisen genom att påstå att poliser struntar i att utreda våldtäkter därför att de hellre vill vara balla och coola. Det “är pickadoller, pangpang, misshandel och mord som gäller. Det är verkligen inte lika coolt med söndertrasade underliv, blodiga lakan, livrädda flickvänner eller sönderslagna kvinnor – och det är ju viktigare att vara cool.”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/9v0z5p/coola-poliser-skiter-i-valdtaktsoffer


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

3 tankar på “VÅLDTÄKTERNA. Linnea Claesson är en skam för kvinnor, för debatten och för Sverige. 

 1. Carl den 12

  Undrar just hur mycket Västtrafik Linnea åkt i Göteborg, ensam ???

  Calle som önskar dig välkommen att höra ett studiebesök till Göteborg för att åka spårvagn kvällstid.
  Vackra Linnea, ladda med pepparspray?
  Ett tips från mig som ser och hör hur män ifrån andra kulturer beter sig mot ensamma kvinnor, unga som äldre och gärna när dessa är i grupp=männen alltså…………………….

 2. Carl den 12

  Oj, göra?
  Om jag Calle ställer mig inne i Nordstan Göteborgs mest besökta förort och säger högt att jag vill ha sex, så kommer vakterna och tar mig.
  Skulle Ada, göra detsamma, så kommer tyvärr något helt annat att ske.
  Vet inte riktigt vad det är med er PK-folk ???
  Som jag undrar hur ni alla kom överens om att ha denna förkastliga låga dubbel moral ang alla dess olika mäns störda beteende ???
  Att när svenskfödda män utsätter kvinnor för övergrepp, så är det värre än när en utomlands född man gör det ???
  Den svenska mannen ses som en förövare, medans den utländska gärna nyanlända mannen ses som ett offer ???
  Men, nyanlända män går ju oftare på droger, så dom kan ju inte ta ansvar och dom har ju heller ingen koll på vad som gäller pga att länder, religion och kultur skiljer sig åt.
  Är det någon grupp som ni förminskar och diskriminerar, så är det just utlandsfödda män, som ni omyndighetsförklarar att dom inte kan ta ansvar för sina handlingar och impulser.
  Det är för mig ren och skär rasism och ni vet att erat resonemang bara leder till att fler och mer kvinnor får lida medans ni backar upp förövarna.

  Calle=Kom igen på riktigt eller har det brunnit i alla ändar ???

 3. Pingback: Team Linnea Claesson – Hexanmexan "shake my hand?"

Kommentarer är stängda.