Tino Sanandaji: Kommer apatiska SVT-tittare att vakna upp om statstelevisionens oärliga agenda?

Av | oktober 8, 2019

Obemärkt i höstmörkret avslöjas nu bit för bit en journalistisk praktskandal, under dövande tystnad från SVT.

Apatiska flyktingbarn var ett nytt syndrom som plötsligen dök upp, bara i Sverige och med asyl som enda bot. Läkare varnade att detta var medicinsk orimligt, och en statlig utredning visade att barn manipuleras.

2006 svarade SVT med ett reportage som misstänkliggjorde experter och hävdade att det helt saknas bevis på att apatiska barn simulerar. Bakom reportaget låg Gellert Tamas, en asylaktivist med bakgrund från socialist kulturtidskrift Ordfront.

SVT:s konspirationsteori att expertutredningen var ”rykten” & ”lögner” hyllades av övriga kulturvänstern, belönades med journalistpris och tystade länge kritisk debatt om apatiska barn.

Vi vet nu tack vare avslöjande av Filter att SVT inte bara hade fel utan valde att mörka bevis. Hur har då SVT rättat sig, tagit till sig nya uppgifter och bett tittare om ursäkt? Svaret är att SVT har slutit upp bakom Gellert Tamas, grävt ned sig och sprider dimridåer.

Problemet är nämligen inte bara apatiska barn och apatiska SVT-tittare, utan även apatiska SVT-kritiker som låter de komma undan med sitt ljugande. Varje gång media avslöjas svarar de med sitt standardtaktik att blåneka och räkna med att ni inte orkar sätta er in i detaljerna.

De apatiska barnen vaknade till slut upp. Kommer apatiska SVT-tittare att vakna upp om statstelevisionens oärliga agenda? Läs då Filter, Peter Santessons avslöjande i Dagens Samhälle om hur Tamas mörkat och läkares bekännelser om hur de tystades med lögner medan barn fick elchocker.

Tino Sanandaji, på facebook

Expressen…

Kvartal…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “Tino Sanandaji: Kommer apatiska SVT-tittare att vakna upp om statstelevisionens oärliga agenda?

 1. Carl den 12

  Tino du är kung👑i gott sällskap utav Henrik👑

  Calle som kan ge folk ett gott tips om att vårat vatten och kött ligger bla bakom att vi är kockodikockoda och även övriga mediciner och droger.
  Och varför satsar vården så frikostigt på med alla dessa vaccinationer för allt möjligt, men i övrigt så ska det sparas till absurdum ???
  Googla på vaccinationer…………………….
  Satsa på bra kött och vattenrenare(finns i olika utförande och prisklasser) och ge er ut och Googla på alternativ till medicin och nöj er inte med billiga mediciner läkare skriver ut biverkningar på recept.
  Förena er och kolla upp föreningar, som finns för just eran sjukdom och få info och stöd.
  Tar vi oss ut ur EU, så har vi en större valmöjlighet❤

  Svara
 2. Ulf

  Det var åratal sen vi slutade helt att se svt nyheter och sk faktaprogram.Så snedvriden vänster propaganda tillhör DDR tiden och är ovärdigt ett upplyst land.Värre propaganda och försök till påverkancentral finns väl endast i Nordkorea och DDR kramande nationer som ex vis Sverige.Det är patetiskt hur man försöker uppfostra befolkningen,helt sinnessjukt.Mer genomskinlig vänsterpropaganda och vinkling är sannerligen svår att finna.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *