Tino Sanandaji: Hur exakt gynnar det Sverige att välkomna tillbaks våldtäktsmän…

| 9 oktober, 2019

Ni har kanske läst att bara 19 procent av våldtäktsdömda bosatta i Sverige utvisas. Vad många inte vet är att utvisningar dessutom sällan är på livstid, de flesta våldtäktsmän är välkomna tillbaks hit efter en kort timeout.

Idag lär vi oss hur det funkar för kriminella som gömmer sig. 2006 fick en 53-årig från Irak uppehållstillstånd, och våldtog samma år en mamma. Efter att han dömdes av hovrätten lyckas han dock gömde sig, och nu är brott & utvisning preskriberade, vilket innebär att han får återvända och slippa straff!

”Där [i lägenhetshotell] frågade han en kvinna om hon kunde hjälpa honom att överklaga ett myndighetsbeslut, eftersom han var så dålig på svenska. Kvinnan, som också bodde på lägenhetshotellet sa ja, och gick över till mannens rum efter att hon lagat mat åt sina barn.

Enligt kvinnan blev hon våldtagen av mannen – något han förnekar. Inledningsvis hävdade han att de inte haft någon kroppskontakt alls, men polisens utredning visade att mannens dna, i form av sperma, fanns på kvinnans trosor. Då hävdade han att kvinnan mer eller mindre överfallit honom för att få ha sex…Nu preskriberas hans brott och han kommer att slippa straff”

Världens första feministiska regering anser tydligen att en rimlig respons på våldtäkt är endast två års utvisning, som sen avskrivs när brottet preskriberas.

Varför får de överhuvudtaget återvända? Hur exakt gynnar det Sverige att välkomna tillbaks våldtäktsmän och ge de livstids försörjning och möjlighet att begå fler brott? I värsta fall måste mamman som våldtogs som tack för att hon ville hjälpa betala skatt till hans välfärd, med kännedom att han undkom straff.

Det vore givetvis enkelt att ändra lagen och permanent utvisa våldtäktsmän. Orsaken att det inte sker är att många politiker tror på en politisk korrekt värdegrund där invandring och ”öppenhet” ses som närmast religiöst fint och utvisning som något fult, till och med när det gäller våldtäktsmän.

Tino Sanandaji, på facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: