TUMBA CENTRUM. Poliser på väg hem från jobb trakasserade

| 9 oktober, 2019

Den politiskt korrekta polisen kommer aldrig få någon respekt för unga som uppenbart inte har någon respekt för vare sig polis, människors ägodelar eller annat som de flesta svenska medborgare respekterar.

När man som, Andrés Munoz som är koordinator på Botkyrkapolisen, säger till media att: ”Det finns en tendens att en del unga vuxna beter sig utåtagerande och inte inom ramarna, så sänder man ut fel signaler.

Detta daltande måste upphöra. När det kommer till ”unga vuxna som är utåtagerande” ligger det mer bakom än så. Att dalta och se dem som unga vuxna som inte riktigt förstått ännu kommer aldrig kunna bidra till att göra dem till goda samhällsmedborgare. Polis ska vara polis, inte förstående föräldrar.

Ett sunt och verklighetsförankrat synsätt på ”unga vuxna som är utåtagerande” skulle innebära att dessa unga vuxna inte skulle trakassera polisen när de lämnar sina arbeten.

Vi har sett resultatet av den socialiberala kriminalpolitiken: bilbränder, granatattacker, fler bomber än i Kabul, kvinnor och pensionärer som inte vågar gå ut om kvällarna. Vi förtjänar bättre än att ”unga vuxna som är utåtagerande” dikterar villkoren i förorten och övriga samhället. Faktiskt så gör vi det.

Läs i Mitti…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp