Vad är det för framtid som väntar våra barn?

| 9 oktober, 2019

Göteborg/Trollhättan 2019.Fick denna videon som gjorde för ca 1 timma sedan. Kriminella letar efter sina offer i centrala Göteborg med AK47.Dessa hot borde tas på väldigt stort allvar och Polisen Göteborg City borde agera!Stackars göteborgare…

Slået op af Bawan Avraham Said i Tirsdag den 8. oktober 2019

Det var både en sorgens och skräckens dag då den 30-åriga kvinnliga läkaren sköts till döds i Malmö. Händelsen visade fram ett Sverige svensk politik i huvudsak vill utreda först, det vill säga hur man ska komma åt gängkriminaliteten. Vad har hänt sedan dess? Inte mycket i varje fall. Det har skjutits och dödats minst sex personer sedan dess. Trenden är ökande samtidigt som politikerna inte gör ett skapandes grand.

Vi får en film skickad till oss som visar en ung man dold bakom sin huva sitter med en AK-4 i sitt knä. De är ute efter någon. Vi tänker igen på alla de åtgärder regeringen pratade om varav 65 procent av skulle utredas först.

Lag och ordning ska återupprättas säger M, SD och KD men vad filmen visar är att kriminella snarare ytterligare flyttat fram sina positioner. Om vi ska vara ärliga så litar vi mer på mördarna än på politikerna. Mördarna är i alla fall uppriktiga i sitt uppsåt – hur hemskt det än låter.

Sverige upplever en allvarlig trygghetskris. Otryggheten breder ut sig och kriminella gäng flyttar fram sina positioner. Poliserna är för få och på många håll runt om i landet upplevs polisen som frånvarande. Bland gängkriminella har polisen ingen respekt, tvärtom.

Dagliga rapporteringar om skjutningar, mord, bränder och sprängningar. Sverige kokar och polisen står handfallen inför det grova våldet. De gör det de kan men det räcker inte på långa vägar. Att antalet poliser inte ökar i takt med att kriminaliteten ökar banar väg för att samhälle där de kriminella ostört kan sätta agendan.

Vi befinner oss i ett extremt farligt läge nu. De underliggande problemen får fortsätta växa. Vi har ett starkt segregerat samhälle, nu är vi dessutom på väg in i en låg konjunktur. Utsatta områden kommer att drabbas ytterligare.

De riktigt grova brotten kommer sannolikt öka, ja till sist kommer det faktiskt att explodera och allmänheten kommer utsättas för stor fara. Till detta kan tilläggas de dagliga brotten, våldtäkter, personrån, även små barn drabbas, misshandlar, nedbrända skolor, bilbränder, bombexplosioner (131 hittills i år). Listan kan göras lång. I inget av fallen kan Sverige implementera förbyggande åtgärder. Befolkningen får helt enkel skydda sig själva.

Svensk politik måste begripa att läget är allvarligt. Stefan Löfven måste begripa att klimathotet eller klimatkrisen inte är den viktigaste frågan, inte i vart fall om man är en ansvarstagande statsminister.

Det finns mycket man kan göra redan nu, det handlar bara om att svensk politik prioriterar tryggheten. Framtiden för våra barn kommer annars se väldigt mörk ut.

The usual suspects: Madeleine J Lilja Rönnquist/Jan Ove Malmgren

https://www.facebook.com/Bawan.Said95/videos/1658042354325688/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Vad är det för framtid som väntar våra barn?

  1. Peter Kostin

    Jag är väldigt kluven i mina känslor för den mördade mamman. Det är fruktansvärt att ett barn ska växa upp hos någon som inte är barnets mor. Men barnet är så pass litet så det kommer att se den kvinna som det växer upp hos. Sedan har vi det andra diket. Hon visste vems säng hon kröp ner i. Sambon dömdes för nio år sedan som delaktig i ett av de största rånen i Danmarks historia. Jag tvivlar på att han hade rehabiliterats.

Kommentarer är stängda.