Invandring och integration. Sverige är ett skämt.

| 14 oktober, 2019

Sverige är ett varnande exempel när det kommer till invandring och integration, tyvärr ser det inte ut som att regeringen är beredd att ändra på situationen. I stället för att ägna sig åt sakpolitik bråkar olika statsråd med varandra i media medan Stefan Löfven med tom blick tittar på.

Sluta skäll på Löfven, sägs det ofta i trådarna men situationen är så pass allvarlig att vi måste. Och med tanke på de många samhällsproblem kopplade till invandring och integration som han öppnade dörren för då han ropade ut att hans Europa bygger inga murar, är han svaren skyldig.

Löfvens agerande är knappast förtroendeingivande. En statsminister ska inte trasa sönder ett land, skapa djupa splittringar och motsättningar. En statsminister ska inte heller gå i opposition mot sin egen regeringspolitik.

Väljarna har för länge sedan genomskådat Löfven. Han har sålt ut Sverige för att kunna behålla makten.

Löfvens överdrivna fokus på gruppen invandrare i samhällspolitiska sammanhang är destruktiv. Grupp ställs mot grupp, likt ett forntida gladiatorspel ställs vi mot varandra. Vårt samhälle bygger på gemenskap och en kollektivistisk anda och vi förtjänar att behandlas därefter.

Sverige befinner sig mitt i en integrationskris – och Löfven oavsett regering försätter att behandla svensk politik som om det vore hans en lekstuga.

Jag förstår inte. Det är många partier som bär ansvar för att Sverige befinner sig i en djup kris. Svensken har kastats in i politikens spel där de används som spelbrickor. Och där ska de tiga still trots att de egentligen aldrig sagt Nej till att hjälpa, de vill endast ha lite ordning och reda, trygghet och en välfärd som finns där den dagen de behöver den.

Moderaterna erkänner nu att de bär ett ansvar och att det är deras och regeringens förbannade skyldighet att stoppa den här utvecklingen. De är redo att ta det ansvaret nu.

Regeringens lek är ett svek. Mot alla dem som ser Sveriges trygghet och sammanhållning raseras. Mot alla dem som inte ser en väg ut ur utanförskapet. Mot dem som känner hopplöshet.
Jag är övertygad om att vi kan vända utvecklingen. Men då måste vi vara beredda att fatta tuffa beslut, och stå för dem. Sveriges regering är inte förmögen att göra det, skriver Maria Malmer Stenergard (M) Migrationspolitisk talesperson.

Hon har rätt. Problemet är bara att det alltid stannar där, en artikel i en tidningen eller ett uttalande på våra social medier. Det är inte förtroendeingivande. Vi vill se handling, nu.

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

8 tankar på “Invandring och integration. Sverige är ett skämt.

 1. Berra Fors

  Löven och hans idioter i riksdagen är inte bara helt dumma i hela huvudet dom är dessutom blinda, döva och helt verklighetsfrånvarande. När fan ska dom vakna upp och inse vilket helvete deras vettlösa beslut har blivit för Sverige och Svenskarna.

 2. En svensk TIGER skall visa klorna

  Eftersom vi behöver arbetskraft då många går i pension, ta hit sådana som är mer lika oss. Kan våra bokstäver har en kristen tro, är tacksamma mot oss. Inte tänker slå ihjäl oss eftersom vi inte har samma tro. Låt dem som nu kommer tas om hand om sina bröder som har samma traditioner och inte sprider virus som t.ex. ISIS gör.

 3. Carl den 12

  Berra?& Tiger?
  Begränsa dessa som ser svenskar och kristna som otrogna och freda och var rädd om alla dessa invandrare som varit med och byggt upp och är en del utav vår historia+alla adopterade som får lida och ta skit på ren svenska ifrån folk som även är misstänksam mot gott folk ifrån andra kulturer och länder, pga att det finns dom som ställer till det.
  Man blir varm utav att det finns dom som kämpar på och sliter mer än dom flesta svenskar faktiskt gör.
  Och det gör en kall att det finns dom som missbrukar Sveriges humanitet, välfärd och gästfrihet, genom alla dess former utav kriminalitet.
  Livet är och ska vara en fest och dom som inte fixar dom sociala koder och regler blir inte bjudna på nästa fest.
  Enklare och svårare än så bör det inte ara, så varför krångla till det ???

  Calle som önskar att vi bara tar emot invandrare som är vänligt inställda, istället för att hota och skada.
  Vi svenskar har ett värde och vi är generellt sett schyssta, men fortsätter det så här och denna grupp inte lyssnar på oss och går ännu mer över våra gränser.
  Så nu har en uppsjö utav svenskar, som sedan länge känner sig grundlurade koll på dessa som önskar förgöra moder Swea……………………………,

 4. Messkalle

  En lysande insändare av en upplyst moderat. Problemet är att partiledaren inte är rätt person att axla ansvaret.
  Det krävs en moder Svea som har breda axlar, som i Danmark, att rädda Sverige. Visserligen har den nya EU-kommissionären breda axlar, men hon kommer inte rädda EU än mindre Sverige. När det skrivs i AB att Socialdemokraterna och Moderaterna borde regera tillsammans är det ett skämt
  – Utmana Ulf – någon. Ibland måste även män inse att kvinnor vet bäst.
  Brasklapp, bokstäverna V och f

 5. Carl den 12

  Tror verkligen inte att någon utav dessa pajasar som representerar Sveriges största lekstuga på Rosenbad, varken vill eller kan leda moder Swea på rätt väg någonstans, förutom rätt åt helvete………………….
  Hade vi snackat om nya partier, så hade man kunnat ge dessa en chans, men nu är ju dessa partier etablerade och står tillsammans ansvariga för det vi “upplever” och “känner” som händer och sker i moder Swea.
  Dom har alla haft osceaner utav tid att förebygga, återställa och reparera landet och hade deras intuition varit befolkningen och landets bästa, så hade det väl varit löst för längesedan, eller ???
  Dessa är inte värdiga våran röst och har gång, på gång, på gång bevisat det med sin oerhörda nonchalants och dissrespekt inför oss som arbetar och sliter och betalar skatt och får betala det höga priset för dom konsekvenser, vi ser utav en förödande och misslyckad integration.
  Många ser inte skillnaden på den invandring vi hade på 70, 80 och 90-tal, utan blandar ihop den tiden vi levde i då och utgår i dag ifrån back in THE days.

  Calle som önskar att vi alla kunde snegla lite mer bakåt för att lära oss utav vår historia, för att kunna gå framåt och ta nya tag och leda och läka våran vackra moder Swea??❤?

 6. Tomas

  SVERIGE är ett ganska så välfungerande land trots att det finns en del problem Undrar varför de som kallar sig nationalister lägger ner så stor kraft på att baktala sitt eget land

 7. Pingback: Invandring och integration. Sverige är ett skämt. – ProjektSanning – WEDE ELISA – SCRIPTA SWISH:8327-9 Konto:401352-1

 8. Jan-Ove Freidlitz

  Bästa vore nog att regeringen avgår. Det behövs en annan syn och handlingskraft.

Kommentarer är stängda.