Annika Strandhäll (S) skriver lögner om Sverigedemokraterna på Facebook

| 15 oktober, 2019

Mitt i all personlig sorg måste jag ändå skriva detta.SD VILL AVSKAFFA SKYDDSOMBUD PÅ ARBETSPLATSEN!När jag började…

Slået op af Annika StrandhällMandag den 14. oktober 2019

Annika Strandhäll ljuger på sin Facebook när hon skriver att SD vill avskaffa skyddsombud på arbetsplatsen. 

Påståendet kommer ursprungligen från S-ministern Ardalan Shekarabi som gjort ett utspel där han påstår att SD vill ”avskaffa skyddsombuden”. Det är fake news. Däremot vill SD flytta de regionala skyddsombuden till Arbetsmiljöverket, istället för att som idag vara anställda av fackförbunden med bidrag från Arbetsmiljöverket, skriver Samtiden. 

https://samtiden.nu/2019/10/skyddsombuden-ska-inte-langre-vara-s-lakejer/

Annika Strandhäll avslutar sitt inlägg med att skriva: “Nog med populism som inte gynnar de som går till jobbet varje dag. Skyddsombud räddar liv på våra arbetsplatser hela tiden.”

Annika Strandhäll bör nog låta sig påminnas om att  personlig assistans räddar också liv. Familjer drabbas av psykisk ohälsa och många lider svårt idag pga indragen assistans! Vi borde ha ett skyddsombud mot politiker som drar in personlig assistans för dem som behöver det för att leva ett fullgott liv. 

https://www.facebook.com/strandhallannika/photos/a.524536661082134/1154021691466958/?type=3&theater


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 tankar på “Annika Strandhäll (S) skriver lögner om Sverigedemokraterna på Facebook

 1. Ulf

  Skyddsombuden skall vara kvar precis som SD säger,men vara politiskt obundna.Hon måste vara totalt befriad från intelligens,verkar ju inte fatta de mest enkla saker.S tar varje tillfälle att ljuga om SD pga rädsla.Nu börjar det verkligen lysa igenom hur rädda socialdemokratiska politiker är.Snart är de mindre än SD och då får väl hela socialdemokratin ett mentalt sammanbrott större än nuvarande.Vilka rena dumskallar till politiker och som dessutom visar det hela tiden.Komiskt ???De flesta har väl inte sett en arbetsplats eller ett skyddsombud i verkligheten.Födda till pratare……….

 2. Rolf Arell

  Ulf. Fan vad bra sagt, jag håller helt med dig Uffe

 3. Baba

  Hennes man hade behövt ett skyddsombud i deras äktenskap , då hade han kanske levt ännu.

 4. Berra Fors

  Socialdemokraterna måste ljuga för att försöka behålla makten. Dom har satt sig själva i den sitsen genom att konstant ljuga för svenska folket. Strypsnaran dras åt hårdare för varje dag. Socialdemokraterna är väldigt skitnödiga nu. Snart är deras storhetstid äntligen över. I nästa val är dom slut.

Kommentarer är stängda.