Från 19 till 27 år. Sveriges sämst bevarade lögn.

Mannen i 20-årsåldern som erkänt att han dödat sin lärare i Kil står nu inför rätta. Nu ifrågasätter kvinnans barn gärningsmannens ålder, och menar att han i själva verket är äldre. – Vi gör i dag gällande att han i dag är 27 år, säger målsägandebiträde Thomas Bodström till Expressen

Det här bevisar återigen den naiva syn svensk politik har samtidigt som det öppnar för frågeställningen om hur många som redan har fått uppehållstillstånd på felaktiga grunder? https://nyheteridag.se/rmv-83-procent-av-de-alderstestade-…/

Asylsökande som ljuger om sin ålder för att framstå som yngre än vad de är innebär stora extrakostnader för Sveriges kommuner. Resurser som hade kunnat gå till dem som är i verkligt behov av stödet.

För några år sedan pratade alla om ”ensamkommande barn”. Sedan uppdagades fall efter fall där personer ljugit om sin ålder. Ju mer information som framkommit om den här gruppen desto luddigare har det blivit med benämningen på dem. Uttrycket ”ensamkommande barn” har med tiden bytts ut mot ”ensamkommande ungdomar”. Numera orkar inte ens den mest envisa aktivisten hävda att det är en myt att många vuxna utgett sig för att vara barn. Numer kallas de oftast därför endast för ”ensamkommande”.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Från 19 till 27 år. Sveriges sämst bevarade lögn.

 1. tommy

  och ordet
  MIGRANTER
  används för alla som närmar sig den svenska så kallade gränsen

Kommentarer är stängda.