När ska du ta ansvar för gymnasielagen, Annie Lööf?

Ibland räcker det med några få ord:

MP och C bör avkrävas ansvar för den havererade gymnasieamnestin.

“Alla de farhågor som fanns kring gymnasieamnestin besannas nu punkt efter punkt: “våra medlemmar mäktar [inte] med det här längre”, enligt Anders Knape, ordförande på SKL.

Det är dags att avkräva ansvar av de partier som drev igenom amnestin. Det är de som ska svara på hur de tänkt lösa situationen och hur de ser på den urholkade asylrätten. Det är de som ska ge oss konkreta svar om framtiden för afghanerna. Den här farsen kan inte fortgå.”

Läs i BLT…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 tankar på “När ska du ta ansvar för gymnasielagen, Annie Lööf?

 1. Ulf

  Det var en principsak för c,s,v,mp att rösta igenom denna sk lag,som egentligen var en amnesti.Man trotsade kritikerna som sa att det inte kommer att fungera,och Löfven hävdade att det gjordes av medmänsklighet !!! Lööf hakade på och alla som var emot fick finna sig i att kallas rasister bl a.Att lyssna på fakta behöver ju inte han och Lööf göra eftersom de är högre stående varelser än andra och vet alltid bäst.Nu sitter de i skiten och vi väntar på hur de tänkt lösa detta ? Måste vara ett av Sveriges sämsta beslut någonsin,tänk om dessa politiker någon gång kunde använda vanligt sunt förnuft.Eller skall vi förvänta oss ytterligare en briljant lösning av Morgan Johansson kanske 🙄🙄🙄 Fullkomligt inkompetent från början till slut och helt bedrövligt som förväntat med S och C.

 2. Olov Sundqvist

  Helt otroligt agerande Humanitärt !
  Gjorde att jag lämnade Centerpartiet.
  Dags ta ansvar för det ansvarslösa agerandet men det är inte En politikers starka sida att säga att jag gjorde en felbedömning inte av övertygelse men för att säkra egna väljare o nya.TOTAL MISS enl.mitt förenade.

 3. Berra Fors

  Ingen i riksdagen har den tankeförmågan som en vanlig begåvad människa har. Ansvar kan dom nog inte ens stava till än mindre förstå ordets innebörd. FY FAN hur dom behandlar Sverige och Svenskarna.

 4. Håkan

  Alla politiker är toppstyrda av partiledningen.
  Knapptryckargängen. Ingen politiker tar ansvar
  o media är med o hjälper o döljer .

Kommentarer är stängda.