ANN HEBERLEIN: Annie Lööfs och Centerpartiets ansvar för haveriet med gymnasielagen

| 21 oktober, 2019

Foto: Nyheter Idag

Trots omfattande kritik från bland annat lagrådet lyckades regeringen, med hjälp av Centerpartiet, klubba gymnasielagen som gav afghanska män utan asylskäl rätt till uppehållstillstånd. För Centerpartiet och Annie Lööf, berusade av sin självbild som anständighetens förkämpar, handlade beslutet om medmänsklighet. Men resultaten av Lööfs banala godhet har varit katastrofala, skriver Ann Heberlein.

Läs i Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

3 tankar på “ANN HEBERLEIN: Annie Lööfs och Centerpartiets ansvar för haveriet med gymnasielagen

  1. Andreas Eriksson

    Annie Lööfs triumfatoriska och arroganta glädje över gymnasielagens genomförande är en stor skam! Vi har nu fått veta att flera av de afghanska män som hon vurmar för har begått grova brott, bland annat mord, gruppvåldtäkter, misshandel och narkotikahandel. Jag håller Annie Lööf personligen ansvarig för dessa kriminella handlingar!

  2. Staffan Erikson

    Lööf tillåts vara storsint och gynna uppenbara lycksökare av det svenska folket. Hon själv sitter i orubbat bo med en rundlig lön, medan unga tjejer och äldre i Sverige drabbas av konsekvenserna av hennes vansinnespolitik.

Kommentarer är stängda.