Carolin Dahlman:Vi låter själviska knölar få frihet…

| 21 oktober, 2019

… medan vi oskyldiga tvingas hålla tillbaka, stanna inne, leva i skräck och ofrihet.

Folk utan samvete och moralisk kompass kommer att fortsätta begå brott om de ”får” jackor, mobiler och pengar utan större besvär eller påföljd. Om de inte möts med motstånd ökar sannolikheten att de fortsätter råna, stjäla och skapa otrygghet.

Tyvärr slipper unga brottslingar i Sverige ofta undan lätt med vård eller samhällstjänst eller en runda hos socialen – om de ens blir påkomna i en tid då polisen knappt hinner utreda och gripa och vittnen helst håller tyst. Straffen är generande låga för grova brott och utvisningar blir ofta inte av på grund av diverse verkställighetshinder.

Carolin Dahlman

Läs ledaren här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: