INSÄNDARE. Jack Nilsson: DU BETALAR FÖR VÄNSTERPROPAGANDAN

| 21 oktober, 2019

Jag har suttit och läst om hur många händelser som helst idag.
Kvällen är kommen och jag av ren nyfikenhet går in på våra sossetidningar (AB, SVT, EX, SR) och det rapporteras ingenting. SVT var hygglig och slängde in ett hundben i form av “tjafs mellan 10 pers på parkeringsplats” men bortsett från det så ekar det tomt.

Vad det däremot rapporteras om i mängder är:

– Brexit
– Greta
– Trump
– Boris Johnson
– Klimatet
– Allt som missgynnar SD

Allt för att flytta fokus.

Jag har också under en lång tid lagt märke till samma återkommande mönster:

Invandring. När det handlar om något negativt om invandrare så är artikeln oftast om inte alltid låst. Nästan alltid pixlat ansikte trots att polisen själv går ut med klar bild. Man mörkar signalement och ibland rent av plockar bort viktig information som man anser att vi inte behöver veta. Ibland slänger man in ett hundben för att framstå som opartisk.

Artiklar som däremot alltid är öppen för alla är:

– När vakter och/eller poliser gjort fel
– När det ska kastas skit på SD
-.Trump
– När det ska kastas skit på SD
– När en invandrare gjort något bra
– När det ska kastas skit på SD
– Hur bra socialdemokraterna är
– När det ska kastas skit på SD
– När invandrare är “orättvist behandlade”

Aldrig heller några kritiska frågor från SVT.

Jag glömmer aldrig den kvinnan som blev intervjuad och beklagade sig över att hon inte kunde få jobb och menade på att män är mer attraktiva i Sverige än kvinnor. Att hon bott här i fyra år och fortfarande inte kunde ett ord svenska var inget man kände att man ville lyfta, varken från hennes eller SVT´s sida.

Det snyftas om IS terrorister, eller “resenärer” som SVT så gärna vill kalla det. Kvinnorna i Atlasbergen som fick sina huvud avhuggna av invandrare kallade man istället för “sticksår på hals och nacke”. Man utelämnade också att det var invandrare som försökte gå med IS.

SVT är till för att hjärntvätta folket, att styra folket och få en att tro att allt är lugnt i Sverige och att massinvandring är något bra. Allt för många tror fortfarande på mycket som sägs i tv och tidning. Våra tidningar är vänster, de är alltså i säng med de som förstört vårt land med massimport och skattehöjningar.

Det är dags att vakna ur sin PK-koma. Det är dags att sluta sitta tysta. Det är dags att få tummen ur röven och inse att vi är körda om inget görs.

Jack Nilsson


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “INSÄNDARE. Jack Nilsson: DU BETALAR FÖR VÄNSTERPROPAGANDAN

  1. Ulf

    Precis så är det.Vi har helt slutat läsa vänstertidningarna och helt slutat titta på svt.Ren idiotpropaganda,man står inte ut att se ensidigheten.Fullständigt fast i ren propaganda och vänsterutspel.Borde helt avvecklas för en ny objektiv nyhetsförmedling.Finns väl inte många som ser svt som en resurs längre,de är bara en skatteslukare.För övrigt skulle sverige må bra av en Trump som kunde rensa bort vänsterdyngan totalt och den ingrodda DDR mentaliteten.

Kommentarer är stängda.