Johan Westerholm: Gymnasielagen: What could possiby go wrong now?

| 21 oktober, 2019

Anders Knape, SKL. © Kjell Nilsson Mäki i samarbete med Ledarsidorna.se

Gymnasielagen drevs igenom under förra mandatperioden av det som idag tryggar Stefan Löfvens andra regering. Bristerna är uppenbara och som förväntat knäar nu Sveriges kommuner under den belastning som lagen innebär och som många varnade för. De som varnade blev, i vanlig ordning både sannspådda i efterhand men framför allt rasiststämplade under den tid debatten varade. När nu samma politiska underlag som försatt Sverige i denna situation nu skall ta Sverige ur den allvarliga situation som skapats faller sig frågan naturlig; What could possibly go wrong.

Johan Westerholm

Läs i Ledarsidorna…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: