Johan Westerholm: I MIN MÖRKASTE STUND

| 21 oktober, 2019

Ägnat delar av helgen åt att räkna på pensionerna. Både garantipensionerna som nu ser ut att spränga alla tidigare vallar, en utveckling som går att härleda direkt till migrationen det senaste decenniet samt kostnaderna för kommuner och regioner för tjänstepensionerna. Den senare pensionsskulden kommer att öka fram till 2037 om inte kommuner och regioner redan idag höjer skatten och börjar fondera medel för dessa pensionsåtaganden. Lågt räknat är denna skuld 250 miljarder kronor idag. Och ökande.

Och alla förfasar sig över att nationalkonservativa politiska alternativ växer. Ingen tycks ha förstått någonting.

Såväl Moderaterna (Fredrik Reinfeldt var inte en klassisk moderat utan mer av globalist) som Socialdemokraterna har tillsammans med Miljöpartiet och med visst stöd från Centerpartiet ansvaret för dagens situation.

Om det är dessa fyra partier som skall vara en motvikt till Sverigedemokraterna vid valet 2022 så är Sverige fruktansvärt illa ute. Sverigedemokraterna av idag saknar helt regeringsvana och blir inte ens inbjudna till gemensamma beredningar. Och inte ens dessa partiers företrädare borde bli speciellt förvånade över om Sverigedemokraterna blir största parti i opinionen innan jul.

S, M, MP och C kan inte med någon trovärdighet säga att SD är ansvarslösa och att de själva minsann kan ta Sverige till en säker hamn under de mörka år som väntar. Det är de fyra partierna som gång på gång visat att de kastat hela navigationsutrustningen, inklusive sjökort, över bord. Även när de får en ny navigationsutrustning så dröjer det inte länge innan även den slängs till fiskarna.

Ibland, som nu i mina mörkaste stunder så tror jag faktiskt att Stefan Löfven, Fredrik Reinfeldt, Annie Lööf och ett samlat Miljöparti gjort allt detta med vilje.

I mina mörkaste stunder, vilket är nu, undrar jag vad väljarna gjort för att förtjäna den här behandlingen.

Först köra Sveriges ekonomi i botten, bjuda in till omfattande kriminalitet och dödligt våld för att sedan i värsta fall lämna över hela soppan till en part som knappt vet var Rosenbad ligger. Än mindre vet hur det är att regera ett land.

Min mörkaste stund är nu.

Johan Westerholm, på Facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Johan Westerholm: I MIN MÖRKASTE STUND

 1. Carl den 12

  Johan?
  Jag känner igen mig i dom mörka stunderna du beskriver så väl…………….
  Jag vill inte lida utav politikerförakt, utan se dom som vilka människor som helst.
  Men det är ju svårt när deras omtanke och närvaro lyser med sin frånvaro…….
  Hörde statestiken ang hur många som tagit sitt liv och gjort det framför tåget i Sverige år 2018 ???
  200 stycken?

  Calle som inte önskar återvända till Göteborg, då jag endast känner en stor bottenlös sorg inför staden jag trivdes i och älskade, som förvandlats till en mardröm

Kommentarer är stängda.