Paula Bieler om Annie Lööf: Fascinerande. Och pinsamt, om du frågar mig.

| 21 oktober, 2019

Det är knappast så att andelen kvalificerade vårdgivare/vårdbehov inom gruppen flyktingmottagna är högre än andelen inom riket i stort, vilket ju för det första vore en förutsättning för tankegången.

För det andra vet Annie Lööf mycket väl vad vi har för arbetskraftsinvandringspolitik. Det är därför hon fokuserar på (och går vilse i) flyktingmottagandet. Men inte ens C kan tro att det är där vi kommer lösa vårdkrisen.

För det tredje talar hon om vår återvandringspolitik som om vi ville slänga ut alla med uppehållstillstånd. Brottslingar ska ut, ja. Utöver det vill vi inte att tidigare flyktingar som vill återvända till sitt tidigare hemland ska hindras av sådant som vi kan hjälpa dem lösa. Men Centerpartiet kanske tycker att vi ska hålla kvar personer i vårt land, mot deras egentliga önskan, bara för att de “behövs” i staten Sverige. Det är förvisso en beprövad politik – men jag trodde aldrig att den sortens kommunistiska tankar skulle komma från C.

Paula Bieler, på Facebook 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: