Väljarna kommer kräva en ursäkt, bot  och bättring  

Alla begriper att haveriet i migrationspolitiken varit katalysatorn. Vilken statstik och kritik som lagts fram har slagits tillbaka med statistik och kritik som uppenbarligen inte stämt med verkligheten. Man har alltså, likt en propagandamaskin fullkomligt matat ut lögner, men du går det inte längre. Det är stopp nu. De politiker och journalister som ägnat sig åt det här kommer vid nästa val tvingas inse att den politiska kartan ritats om. 

Kritiken mot den så kallade gymansielagen som gav över 7000 afghaner utan asylskäl möjlighet att stanna i Sverige. Afghanernas talesperson Fatemeh Khavari övertygade miljöpartiska och socialdemokratiska politiker om att alla som sittstrejkande skulle komma att behövas: 

“under 2018/2019blir bristen på arbetskraft inom bygg och installationsområdet än mer tydlig.och det ä mer än 30000 unga och duktiga arbetskrafter som har jobbat hela sina liv inom bygg. Men Sverige ska utvisa de efter 2år till kriget i AFG!inte klokt va?” https://twitter.com/fatemeh_khavari/status/961355378570203136

Vi var många som påpekade att Sverige för länge sedan förbjudit barnarbete, vem vet, kanske var det som ledde fram till att svensk politik körde över majoriteten av väljarna och gav över 7000 afghaner amnesti. Och nu har gymansielagen kortslutit sig själv. Även MP:s migrationspolitiska talesperson säger att det finns uppenbara problem. Nu höjs förstås röster för att många av dessa afghaner inte kommer klara skolan och därför mister sin rätt att stanna i Sverige; tror ni de kommer utvisas? Nej, det kommer aldrig hända. 

Samtidigt krisar våra kommuner eftersom de måste försörja många av de migranter som kommit till Sverige de senaste åren. Även a-kassans pengar också på väg att ta slut. “Då kommer vi bli varse att regeringen eldat på konjunkturen som blåst över siffrorna istället för att spara till sämre tider. https://www.dagenssamhalle.se/debatt/regeringen-har-brant-upp-pengarna-till-kassan-24427?fbclid=IwAR1D-XTpS1enJXkcIOYjGKOISX5VovWBD5-hYIgVUadEVuok6b2m1d8SpeU

Och ändå fortsätter socialdemokraterna och hävda vinsten med massinvandringen. Enligt civilminister Lena Micko (S) är invandringen nödvändig för att ekonomin ska gå ihop. Det stod hon och sa på bästa sändningstid i onsdagens Aktuellt. Alltför få jobbar och betalar skatt? Va? https://nyheteridag.se/plus/civilministern-s-kommunerna-behover-manga-flyktingar-for-det-fattas-medarbetare/

Det är inte konstigt att 61 procent av väljarna tycker att övriga partier bör samarbeta med Sverigedemokraterna där så går. Det är nämligen det enda partiet som stått fast vid sin politik. De har inte låtit sig skrämmas av övriga partiers negativa behandling av dem. Så poänglöst det varit, och så skadligt. Ett helt land på ruinens brand enbart därför att man låtit aktivistiska politiker och journalister styra agendan. https://www.fokus.se/2019/10/591715/?fbclid=IwAR3I_48G3X0o6SEcmrwSui3n8Y4gTKUeUMdc1ztvBf7tzfGLpZcJ6qrUvbo

Svensk partipolitik lider i grund och botten av förnekelse. Övriga partier förutom KD, vill inte ha förändring, de vill inte ens ha någon väljarkontakt eller ta ansvar. Banden mellan övriga politiker och väljare är inte starkare än att väljarna är valboskap vars röster de kan kohandla precis hur de vill med. De har reducerat sig själva till räddhågsna och nervösa mediefigurer som gör olika utspel. 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •