Sverigedemokraterna svarar på Socialdemokraterna lögner de sprider om SD och skyddsombuden.

| 23 oktober, 2019

Shekarabi och S är mer än välkomna att granska och syna SD:s politik. Kanske kan ni lära er något om hur man prioriterar löntagarnas trygghet och intressen före den egna makten, skriver Magnus Persson.

Precis som så många av oss redan vet, är det numer “allmänt vedertaget att Socialdemokraterna utvecklat en vana av att sprida felaktigheter om sina motståndares politik – vilket vi bland annat kunde bevittna under de senaste valrörelserna.”

Jag vill mena att Socialdemokraterna har, i sin avsaknad av egen politik, det här som en strategi.

Och visst blir det komik av det hela. Inför det svenska folket, ljuger de öppet om sådant som varje väljare snabbt kan förstå precis för vad det är, en lögn.

En gång i tiden var Socialdemokraterna mitt parti. De stod upp för den lilla människan, arbetarna, barnen, välfärden och för att vi skulle må bra och leva i trygghet. Allt det är borta idag. Och det finns inget de nu kan göra för att lyfta upp partiet från den sörja av lögner och svek de omvandlat partiet till.

Aftonbladet…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •