20-åring skadad vid knivskärning på Norrmalm

| 28 oktober, 2019

Det trygga och säkra Sverige har än en natt visat sig inte vara så tryggt och säkert, inte då polisen vid 23-tiden larmades till Norrmalm i centrala Stockholm. Inte då en förbipasserande hittat en svårt skadad
20-årig man utanför en uteservering. När polisen sen anlände så spärrades platsen av och mannen som skadats med någon typ av stickvapen togs till sjukhus för vård. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord. Polisen tror dock inte uteserveringen är brottsplatsen och de vet inte var den är i nuläget. Detta till trots så har tekniker under natten undersökt platsen då den 20-åriga mannen inte kunnat höras. Enligt polisen är mannens skador inte livshotande om än allvarliga .

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/man-hittad-knivhuggen-i-centrala-stockholm-misstankt-mordforsok

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *