ISLAMISM. Våra politiker klarar inte av att förstå att det är rätt att utvisa extrema predikanter.

 

Hotet mot Sverige som för alltid kommer kvarstå om IS-terrorister fortsätter att släppas ut på våra gator. För så är det, det förstår nog de allra flesta, förutom de rödgröna förstås. 

Adam Erik Marttinen (SD) debatterade med Linda Westerlund Snecker (V) där Martinen påtalade just detta, att IS-terrorister bör hållas inlåsta om de inte kan utvisas eller frivilligt vill lämna landet. Sneckers svar på det löd ungefär, “men de kan ju bli torterade i sina hemländer.”

Det är mycket svårt att förstå den sympati politiker som Snecker har för IS-terrorister. 

Faktum är vår så kallade regering inte ens klarar av stoppa jihadister från att rekrytera i svenska förorter. De klarar inte heller av att förstå att det är rätt att utvisa extrema predikanter.

Om man fått uppehållstillstånd i Sverige och det sen visar sig att man utgör ett hot genom att antingen vara radikaliserad eller ägnar sig åt att rekrytera, ska uppehållstillståndet dras in. De som väljer den här banan är inga offer. De har ett mål, och det är att skapa offer genom att mörda oskyldiga. https://www.expressen.se/ledare/hotet-mot-sverige-dog-inte-med-is-ledaren-/?fbclid=IwAR3Wmm5jCpryYrFqx9D7HTi57f3Nr1q0t1DUgPTbiuKw_8DpOEzcnbfZ2pU


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *