NU KOLLAPSAR DEN SVENSKA STATSINDIVIDUALISMEN. Sverige dålig experimentverkstad för stor migration

Både liberaler och socialdemokrater hyllar den svenska individualismen som frigjort människor från släkt och lokala gemenskaper för att individen istället ska lita till staten för trygghet. När nu staten sviker, står individen ensam och otrygg.

Ett skäl till att kriminella gäng så enkelt nu tar över det svenska samhället är att man i klansamhällen är van vid att agera som grupp, medan svenskar agerar som individ och har frigjort sig från grupper, inte minst familjen. Det gör svenskar utlämnade när de utsätts för hot om att inte vittna om våld och brott de drabbats av eller sett ske. Och om vittnen tiger blir den svenska rättsstaten fullständigt impotent och kraftlös.

Samtiden…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *