VIKTOR BARTH-KRON: Det är aldrig Stefan Löfvens fel

Av | oktober 31, 2019

Foto: Lotte Fernvall/Aftonbladet/TT (skärmdumpar från Expressen, Aftonbladet & SvD)

“Många är skyldiga till Socialdemokraternas bekymmer, men aldrig han som ytterst bestämmer.

Mönstret är välbekant: Socialdemokratiska motgångar i opinionen föranleder socialdemokratisk internkritik i media. Som alltid står en rad källor redo att framföra sin oro, helst anonymt.

Inget konstigt i det, egentligen. Det parti som står utan interna kritiker kan kasta första stenen, och gärna på sig själva eftersom bristen på avvikande röster förmodligen beror på en osund partikultur.

Det som sticker ut med den socialdemokratiska internkritiken är dock jakten på syndabockar – eller rättare sagt vilka som pekas ut, och vilka som inte pekas ut.”

Läs i Kvartal…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

2 reaktion på “VIKTOR BARTH-KRON: Det är aldrig Stefan Löfvens fel

 1. Carl den 12

  Jo, men visst.
  Men, som någon skrev i tidigare inlägg, om vi ser Sverige som ett företag och en arbetsplats, så hade inte Stefan hållit så vidare länge.
  Om ett företag och dess ledare och chef fortsätter att importera och ta in produkter som inte fungerar på marknaden och okejar det år ut och år in ???
  Och ser också hur företaget och anställda påverkas och kan inte göra ett bra arbete och utvecklas !!!
  Bör man inte då som en god ledare tänka om och byta strategi ???
  Och har företaget produkter som fungerar och sådana som borde repareras och lagas.
  Borde man inte ta pengarna som dom anställda har arbetat och investerat i företaget och prioritera dessa och dom som har varit anställda där tidigare.
  Borde inte dessa få vara med och påverka sin produkt och företagets framtid.
  Ledaren kan givetvis inte ensam ta på sig hela ansvaret, men när företaget tidigare har haft ledare som har haft mer kunskap, bättre ledarskap och mer känsla för företaget, så borde ju någon ny fräsch ledare få chansen att komma in med kraft och nytänk.
  På sådana arbetsplatser sitter det i väggarna av generationer utav chefer som inte brytt sig om hur företaget går och heller inte hur personalen mår.
  Varför kan inte ledaren ta kunskap av tidigare ledares både bra och dåliga ledarskap och även hur företaget sköttes ???

  Calle som säger, gör om och gör rätt och visa oss som arbetar för det här företaget, att vi får cread för vårat arbete och en bonus i ett gott företag…………………………

  Svara
 2. Berra Fors

  En sån figur som Stefan Löven är. Han har väl aldrig tagit något ansvar verkar det som. Han tar iallafall inte ansvar över Sverige och Svenskarna. Bättre då att behandla svenskarna som andra klassens medborgare tydligen. Helt sjukt beteende av en så kallad ledare. Andra ledare i världen värnar om sitt hemland och blir inte kallade rasister för det.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *