Moderat politiker utsatt för attentat

Ronny Ståhling

Ronny Ståhling (M) attackerades i lördags morse i sitt eget hem. Det som hänt är som hämtat ur en krigszon. Oavsett parti, bävar jag inför framtiden för svensk politik. Allt för ofta sker attacker av allvarligare art mot förtroendevalda. Det är ett hot mot vår demokrati eftersom det försvårar politikers arbete. Vi behöver reflektera över vad det här gör med vårt samhälle. Ståhling ger emellertid inte upp, det skriver han i eget inlägg som ni kan läsa här, klicka på länken:

Ronny Ståling på Facebook…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

2 tankar på “Moderat politiker utsatt för attentat

 1. Berra Fors

  Sverige har blivit ett katastrof land. Inget är heligt i Sverige längre. Verkar vara djungelns lag som gäller. Undrar när våra idioter i riksdagen ska vakna upp och inse allvaret med det dom håller på med. Dom verkar vara helt verklighetsfrånvarande eller så skiter dom i Sverige och Svenskarna.

  Svar
 2. Carl den 12

  Numer är det tyvärr “Regeringen mot svenskarna”

  Calle som tänker på dig som var med och myntade “Sverige för svenskarna”, du såg det komma redan då, men ingen lyssnade, precis som i dag…………………………
  RIP Din Natt & Dag
  PS Det är inte SD:s slagdänga, dom har bara lånat det utav dom riktiga och proffsiga politikerna som åstadkom och byggde upp något.
  Det vi i dag kan kalla, för vårat fd land Sverige😢

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *