Vänsteraktivister startade namninsamling i Finland angående införandet av flygskatt

| 4 november, 2019

Naturligtvis gäller det den påhittade globala uppvärmningen där det uppenbarligen råder kaos hos stenkastarvänstern som gapar högst och är mest okunniga.

Det märkliga är egentligen inte namninsamlingen i sig. Folk i gemen är okunniga det vet vi. Det märkliga är att man under ett dygn fick ihop nödvändiga 50 000 underskrifter.

I Sverige brottas vi med att vi är världens mest bombade land. Ja, ni läste rätt. Även om Nationella bombskyddet avsiktligt visar fel statistik så är även deras siffra exceptionellt hög. De har hittills endast besökt 65% procent av de platser där kraftiga explosioner skett. Resterande, med omfattande skador på bilar, hus, polisstationer och allmänna byggnader, är inte inräknade i statistiken. Vi förstår varför.

Finland har som sagt under ett dygn samlat ihop 50 000 underskrifter för ett hittepåprojekt medan Sverige  ett dygn senare lyckats samla ihop ynka 5 000 röster när det gäller rikets säkerhet. Vad är det för fel på svenska folket? Är det alltid någon annan ska göra jobbet?

Rikets säkerhet, din och min säkerhet, gentemot flygskatt. Det borde vara enkelt men vi saknar sisu och det har finnarna ända ut i fingerspetsarna och ända in i märgen. Men för all del svenskar, stå med händerna i fickorna och räkna med att någon annan ska göra jobbet åt er. Ni får inte fler chanser än så här.

De som ännu inte förstått och sannolikt inte kommer att förstå önskar jag lycka till. Ni kommer inom en snar framtid att befinna er i ett nytt land. Kvinnorna kommer att tvingas dölja delar av, eller hela sina kroppar. De kommer också att få utstå regelbunden misshandel och upprepade våldtäkter. Barnen kommer att könsstympas. Det sker redan i dag i statlig regi. Unga flickors klitoris och blygdläppar skärs av och förhuden på pojkar likaså. Utan bedövning kan tilläggas. Männen kommer fem gånger om dagen att tvingas ligga på knä bakom någon annans illaluktande bakdel och sniffa fjärtar orkestrerat av en skrikande böneutropare med magont.

Ha det så kul i er blivande stenöken – svenskdjävlar.

Jan-Ove Malmgren

Bild: Det framtida Sverige


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: