INSÄNDARE: Vad händer om butikerna väljer att stänga?

Av | november 5, 2019

Vi är inte långt borta från en situation där vi har vita fläckar på kartan där ingen service finns att få i vissa områden. Inga butiker, ingen torghandel, ingen möjlighet att få vare sig post eller leveranser. Ingenting.

För handlare är företagare som valt att sälja mat och andra varor, de kan välja att göra något annat med sina liv. Vi har inga statliga eller kommunala affärer och det finns ingen rättighet att ha en mataffär nära. Många har det för att en person valt att göra det. Och de kan välja att stänga.

Vad händer då?

Claes Isander

Läs på Rebecca Weidmo Uvells blogg…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *