Nationalsången stryks

| 5 november, 2019

Skolinspektionens tidigare överdirektör Hans Albin Larsson, har granskat Skolverkets förslag där bland annat nationalsången stryks.

Man också har dammsugit bort” alla epokbegrepp i den förändrade kursplanen som medeltid, renässans, barock, upplysningstiden, romantiken, stormaktstiden, frihetstiden med mera.

Samernas och de nationella minoriteternas historia har också tagits bort utom berättelser om äldre samisk religion på lågstadiet.

I förslaget till kursplan för religion på högstadiet nämn inte längre specifikt att man ska lära sig om kristendomens tre stora inriktningar katolicism, grekisk ortodox och protestantismen. Kunskap om världsreligionernas urkunder som Bibeln i kristendomen har också bantats bort.

Lärarnas tidning…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Nationalsången stryks

 1. Ulf

  Sveriges historia och kulturella bakgrund med olika traditioner skall utplånas och falla i glömskans mörker,befolkningen skall bytas ut.Allt i den sanna globalistreligionens anda.Nu ger man sig på även nationalsången,Bibeln och kristendomen.
  Dessa begrepp sitter djupt i Sveriges historia och kan inte raderas av några lågbegåvade idioter till nationella motståndare och Eu fanatiker.
  Man förundras över det förakt och nästan hat som visas för vårt land och dess historia,det skall tydligen skymfas utan gräns och dras i smutsen.
  Finns det ingen normal svensk politiker kvar som har så pass mycket kurage att de kan ställa sig upp och få stopp på detta vansinne ??? Är det bara landsförrädare och globalister kvar i landets styrande församlingar ?
  Att Moderaterna lägger sig platt för Reinfeldt och Borg när de kommer med sina Eu globalistförslag är en stor skam för M och partiledningen.Se framåt och dumpa de som slutat,de har gjort sitt i Svensk politik.Vågar inte Kristersson säga nåt innan han stämt av med dessa två kan man undra.Vad blir nästa steg i nedmonterandet av nationen Sverige…….och ingen säger ifrån.????????Våra förfäder som byggt ett land under tusentals år ur ingenting gråter i sina gravar och förbannar säkert de styrande med olycka vilket är rätt åt dem.
  Du skall hedra ditt land och dess historia.

Kommentarer är stängda.