Ebba Busch Thor, nu riktar jag mig direkt till dig och Partistyrelsen

Våra medier berättar nu om att den er partistyrelse och två av era största distrikt planerar att köra över partistyrelsens förslag om att strama åt anhöriginvandringen.

Låt inte det hända, snälla Ebba Busch Thor! Du är en av få partiledare, vid sidan av Jimmie Åkesson, många väljare kan tänka sig som en framtida statsminsterkandidat.

Jag förstår att läget är besvärligt och att det kan vara svårt att stå starkt, i synnerhet då det här nu kablas ut av media.

De kristdemokrater som säger att det för er är en principiellt viktig fråga att barn aldrig får vara ”ansvariga för sina föräldrar”, blundar inför det faktum att dessa “barn” de pratar om i majoritet inte är barn. De unga vuxna som skickas hit av sina föräldrar därför att Sverige annonseras sig själva som ett bidragsland.

Jag förstår att man som förälder gör allt man kan för att skaffa sig själv och sin familj ett bättre liv, men det får inte ske på andras bekostnad.

Vi måste ta Sverige och svenska skattebetalare på allvar. Vi måste ta krisande kommuner på allvar. Vi måste ta bomberna på allvar. Vi måste ta den växande otryggheten på allvar och vi måste ta på allvar att Sverige är illa ute. Vi kommer tillsist inte kunna hjälpa någon, inte ens oss själva om vi inte lägger om migrations- och integrationspolitiken.

Våga stå fast Ebba! Om du och partiet inte gör det, kommer ni förlora allt.

Omni


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *