De kriminella tar över hela Sverige

| 10 november, 2019

Johan Forsell (M) på twitter:

“- De kriminella tar över hela Sverige. De skjuter och spränger utan att det blir några som helst konsekvenser. Politikerna, polisen och åklagarna måste vakna upp!”

Det här är vi många som har sagt under så lång tid nu att vi börjar tröttna på att upprepa det uppenbara. Nu är det dags för oppositionen att agera! Gör ert jobb och rikta ett misstroendevotum mot Morgan Johansson (S).

Forsell säger också: “Jag märker att många ställer sig frågan: går det ens att få ordning på Sverige igen? Svaret är Ja. Situationen är mycket allvarlig, men inte hopplös. Sverige kan förändras till det bättre. Men det kräver beslutsamhet och handlingskraft.”

Vem är det Forsell pratar med? Tänk så mycket lidande vi hade kunnat undvika om oppostionspartierna hade gjort sitt jobb.

Vi har nu kommit till det läget att allt det som politikerna säger väcker ilska och frustration, istället för hopp om bättre tider. Det finns inget de längre kan säga, uttala sig om eller kritisera utan att det osar av ilska hos mottagarna. Tvärtom, för varje gång de uttalar sig blir det tydligt för oss väljare att även oppositionspartierna är en del av att den här utvecklingen kan fortgå.

Igår sköts en tonåring till döds, hans liv gick inte att rädda men det finns andra liv som vi kan rädda och familjer vi kan skona från den allra djupaste av sorger, om vi ser till att prata mindre och agera mer.

https://twitter.com/JohanForssell/status/1193438628191580160


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 tankar på “De kriminella tar över hela Sverige

 1. Ulf

  Helt rätt ! Det är ju meningslöst att den sk oppositionen gnäller om läget,det ser vi alla medborgare hur det spårat ur totalt i samhället.Det har ju blivit IS nya hemvist på jorden,som vi skattebetalare skall försörja dessutom.Fattar ni inte att vanliga människor som arbetar och sköter sig totalt tröttnat på att ni inte åstadkommer annat än prat och prat och prat…………..
  Gör det ni ska om ni ska kallas opposition medan det går att räta upp landet.Förstår inte vilka ni förväntar er åtgärder ifrån……Visa att det finns en opposition som vågar kliva fram och agera med kraft samt ta ansvar.Som det verkar nu låter det mest som från en stor hundgård .Eller ska ni kalla in oss vanliga skattebetalare och pensionärer som skall göra jobbet åt er ? Det är en ren ynkedom vilka klena politiker detta land skall dras med,och ni behöver inte kalla er opposition ,det finns ingen sådan.

 2. JanC

  Det finns bu fa0ktiskt ett oppositionsparti, SD, och jag förstår inte varför de inte räknas ens i det här blygsamma sammanhanget. Det är bara att stödja dem om man slutligen har gett upp hoppet om att M ska skaffa sig en ryggrad och sluta agera stödparti för socialisterna i Sverige. Om ett land någonsin har behövt ett systemskifte, så är det vårt. Vi måste slutligen göra upp med Socialdemokraternas vanstyre och göra Sverige till ett land där normala värderingar råder istället för det sociala försökslabaratorium det varit under alltför lång tid.

 3. Hemlaren

  Vad landet nu behöver är en ledare!
  Hr Löfven har tydligt visat att han inte är den som vi behöver.

 4. Ulf

  Helt rätt Jan ,det finns ett parti SD som tar detta på allvar och som vi är många som röstar på.De kommer att växa ytterligare och borde sitta i regeringen.
  Så länge syltryggarna i M inte vågar sätta sig ned och forma ett samarbete med Sd,M och Kd kommer vi att få dras med Löfven och hans anhang,däribland svikarna i C och L.
  Det verkar som M är rädda för att stöta sig med Reinfeldt och hans gamla garde men det oket måste kastas av annars blir det ingen utveckling i partiet.Nu står det helt still.Kristersson skäller lite pliktskyldigast men man borde göra allt för att få till ett annat styre av Sverige innan det är helt krossat.Det finns ju ett tre partialternativ men M saknar tydligen modet att verkligen agera och driva förändring…..Kd har mer ryggrad.För övrigt hade vi haft borgerlig statsminister om inte Annie Lööf och C gjort ett historiskt falskt svek mot alliansen och väljarna.C är fullständigt utan förtroende och bara ett stödparti till vänstern.
  Sant att Sverige måste förändras i grunden och stabila värderingar bli ledstjärna samt fokus på lag o ordning i stället för all vänsterskit och flum som nu framförs.Landet raseras inför våra ögon,det finns ett regeringsalternativ tillgängligt,men det saknas mod och kurage inom M.De sviker sveriges befolkning som fått nog nu.

Kommentarer är stängda.