Gunnar Hökmark om Stefan Löfven: Han borde avgå

“Den misstro som i dag växer fram emot den politiska maktens oförmåga och brist på ansvarstagande är ett hot mot demokratin. Den leder till ett ökat stöd för populism och extremism, den skapar motsättningar och den underminerar förtroendet för det demokratiska systemet. De ständigt återkommande avrättningarna och dödsskjutningarna har tillsammans med ständigt återkommande bombdåd, växande gängkriminalitet och parallellsamhällen avfärdats eller relativiserats av politiker och medieaktörer. Hellre än att beskriva en framväxande brottslighet, granska dess grundläggande strukturer och drivkrafter liksom den politiska maktens åtgärder mot den har de lagt sin energi på att relativisera den.”

Gunnar Hökmark

Läs vidare här


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Henrik Lilja Rönnquist

Redaktör och Art Director för PS

13 tankar på “Gunnar Hökmark om Stefan Löfven: Han borde avgå

 1. Mats

  Hej.
  Jag håller med till 100%!!!
  Vi är i fritt fall!
  Den vansinniga politiken som förs med det lilla skitpartiet MP, som fått så mycket makt är odemokratiskt!!!!!!
  S är maktgalna!!!!!!

  Svar
 2. Mats

  Hej.
  Jag håller med till 100%!!!
  Vi är i fritt fall!
  Den vansinniga politiken som förs med det lilla skitpartiet MP, som fått så mycket makt är odemokratiskt!!!!!!
  S är maktgalna!!!!!!
  Utlys nyval och bilda en M-KD-SD regering!!! 😀

  Svar
 3. Susana Kvarnström

  Varför kan du titta på dag in och dag ut hur du har satt Sverige i en sådan allvarligt livsfarligt läge för vi kan tyvär inte skylla på någon annan.
  Hur kan du ha sympati för mördare4 och terrorister det därför vi befinner oss i detta läge Sluta med ditt uppdrag om du inte kan skydda Sveriges befolkning och sätta nävarna på bordet och ta tag i den här helvete brottslighet och terrorism dom Du har orsakat på grund att du har låtit dem styra över Sverige för antigen är du feg eller saknar Empati För Sverige för det här är inte normalt av en Stadsminister sim sätter sitt land i skada för att folk ska bli nerbombande eller skjutna Det sorligt att du har inte brytt dig ett dugg om Sveriges säkerhet.

  Svar
 4. Cecilia Stockman Saxtorp Landskrona

  Håller med Gunnar Hökmark borde insett det själv sålt hela Sverige .pgra. Vi gick med i EU kom all invandringen då hade vi inte behövt parti som SD. Hela skolan och sjukvård, pension system har S fördärbat lurat dina egna godtrogna välljare jag stötar Ebba Tor och Ulf.

  Svar
  1. Mike

   “Öppna era hjärtan”, sa hans partikamrat. Han har tydligen glömt det.

   Svar
   1. Allan Andersson

    Vad hans partikompis sade är väl inget försvar för att rentvå Stefan. Att Fredrik var kass, har väl inte med Stefan att göra, var och en får stå till svars för sina handlingar.

    Svar
 5. Mannen

  Ja,det går inte att ha en liga som ljuger o ljuger som tex morgan Johansson, Stefan löfven o Mikael Damberg o det funkar inte för Sverige….
  Nästa film istället för jönssonligan kan den heta ljugarligan med morgan, Stefan, Mikael med flera..

  Svar
 6. Jan-Ove Freidlitz

  Jag har sagt det förut jag säger det igen. Stefan Löfven är den i särklass sämsta statsministern vi någonsin har skådat i detta sargade land.

  Svar
 7. Berra Fors

  Kan inte förstå att Stefan Löven, Morgan Johansson och resten av dom verklighetsfrånvarande dårarna i regeringen kan se sig själva i spegeln. Dom kör Sverige totalt i botten. Utredning på utredning men inget händer. Dags att VAKNA upp NU innan Sverige går åt helvete helt.

  Svar
 8. Allan Andersson

  Han påstår till och med i denna ödesmättade stund att brottsligheten har gått ned i Sverige. Hur är han funtad? Hade det varit i något annat land, hade han fått sparken.

  Svar
 9. Allan Andersson

  Vad hans partikompis sade är väl inget försvar för att rentvå Stefan. Att Fredrik var kass, har väl inte med Stefan att göra, var och en får stå till svars för sina handlingar.

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *