SARA SKYTTEDAL: KD-riksting har nu bifallit mitt förslag till striktare regler för anhöriginvandring

Sara Skyttedal och Ebba Busch Thor

Mycket bra och starkt gjort av KD:s riksting att rösta för ett förbud mot burqa för barn och i offentlig verksamhet. KD ska också verka för ett förbud mot heltäckande slöja, som burka och niqab, i offentlig verksamhet som skola och förskola. Skyttedal på twitter

Sara Skyttedal skrev på twitter: KD-riksting har nu bifallit mitt förslag till striktare regler för anhöriginvandring.  Slut på ensidigt känslostyrd. Rikstinget beslutade även om att villkora familjeåterförening med ett försörjningskrav. Det innebär att ensamkommande under 18 år måste kunna försörja föräldrarna för att de ska kunna återförenas i Sverige.

“– Det var aldrig tanken att barn och unga skulle skickas i förväg över farliga hav för att bli de vuxnas dörröppnare, sa partiledaren Ebba Busch Thor under debatten.” EBT på twitter

Ett annat viktigt beslut som togs var språkkrav för att få permanent uppehållstillstånd. Viktigt och efterlängtat besked. Ett annat viktigt beslut som togs var rätten till eget boende för nyanlända som slopas. – Vi kan inte fortsätta att driva en politik som jag vet varit välmenande, men som har byggt upp en allvarlig segregation, sa Sofia Damm (KD) från partistyrelsen.

Rikstinget sa också nej till höghastighetståg. Med KD:s besked i dag är det nu bara S, C, MP och V som stödjer snabbtågsprojektet. Det betyder att det bara är en röst marginal i riksdagen”.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *