VEM ÄR DU EGENTLIGEN STEFAN LÖFVEN?

| 10 november, 2019

– Vad är du för en regeringschef och statsminister egentligen Stefan Löfven? Var finns du när det brinner, sprängs och skjuts så gott som dagligen i det land du är satt att styra över?
Var finns du när människor lider och ditt folk behöver dig som mest?

– Vad är du för en ledare Stefan Löfven som inte har kraften och förmågan att samla dina styrkor till att ta krafttag mot det växande våldet och kriminaliteten i samhället? Var finns du när otryggheten breder ut sig som en våt tung filt över snart hela vårt land.

Är det viktigare för dig att fortsätta din envisa och löjeväckande kamp mot Sverigedemokraterna än att ta tag i problemen som hotar att förgöra vårt land? Har inte den här farsen pågått länge nog nu? Det börjar bli pinsamt.

– Och vad är du egentligen för en man Stefan Löfven som stillatigande sitter och ser på när ditt lands kvinnor och döttrar blir trakasserade och våldtagna och sönerna blir misshandlade, rånade och t o m mördade? Hur länge har du tänkt vänta innan du agerar?
Hur många fler kvinnor och barn ska lemlästas och hur många fler unga män ska förlora sina liv innan du vaknar?

Vi behöver inte fler utredningar, vi behöver handling!

Var är du Stefan Löfven? Vi är många som undrar?


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

29 tankar på “VEM ÄR DU EGENTLIGEN STEFAN LÖFVEN?

 1. Susana Kvarnström

  Vi måste alla tacka vår statsminister och er i regeringen som har satt skräck och gjort Sverige till det mest otryggaste skräckligaste land inom EU ni har haft 8 år på gjora nåt och ändrat lagstiftningen.
  Nii fokuserar på skolan istället för att beskydda Sverige mot terrorismen och allt de har brottsligheten varför tycker ni synd om människor som sätter skräck samt mördar och tillåter detta i Sveriges gator.
  Ni har gjort att människornq skall leva i rädsla.
  Tänker ni inte att det är okej att leka med Sverige säkerhet.
  Ni måste nu agera och vi människor här all rätt att kräva att ni måste ändra lagstiftningen nu.
  Alla som orsakar en risk för Sverige säkerhet ska bli av med sina medborgarskap och utvisas och de skall få sitta i deras hemländer så gör zurich och många andra EU länder jag undrar varför bry ni er inte om Sveriges befolkning säkerhet. Vad är det för socialdemokrati att befolkningen ska infinna sig att leva med att folk som kastar bomber på hus och lägenheter ,samt bränna upp bilar .
  Gäng som hotar och styr i olika område dom skjuter på varandra ute på restauranger dagis man undra varför ska vi då behöva ha en stastminister och en regering som inte kan skydda sitt eget land och befolkning.

  1. Adel Alabed

   Jag kom till Sverige efter kriget i Irak för det va otryggt att bo i Irak jag kom till Sverige 2004 och lärde mig svenska ganska snabbt och har jobbat i 16 år har egen kiosk och försörjer mig och min familj jag tycker på de senaste 5 år våldet har ökat kraftigt i Sverige och snart är det lika otryggt som andra krig utsatta länder jag håller med dig Susana de som förstör landet borde bort här ifrån till sina länder då skulle många andra kriminella skärpa sig när det blir såna hårda straff för de som förstör landet förstör även för oss andra invandrare som skötter sig jag är tacksam att jag lever i Sverige och mina barn växer i detta landet tack för allt ni har get oss då ska man tacka tillbaka genom att jobba och sköta sig och respektera andra och följa reglerna ….

   1. Elisabeth

    Håller med dig till hundra procent Adel. Mycket bra skrivet.

 2. Monica Tulestedt

  Vem undrar inte om ovan skrift? Finns det någon alls normalbegåvad individ! Håller med i allt och det vet jag att mängder av människor också. Skärpning!

 3. Roger Björkman

  Han är den värsta ynkryggen i Svensk historia. Och den största lögnaren

   1. Anders

    Han är kort och gott handlingsförlamad, samt fullständigt inkompetent.

 4. Elisabeth Rudebeck

  Håller helt med ovanstående talare, detta är en skam, man skäms över hur det sköts, att ingenting görs, bara prat, nej, dax att lämna över till andra ,som bara väntar på att få agera,.

 5. Luktor Viksteö

  Alltså. Jag har länge länge frågat mig detsamma. Vem regerar egentligen? Hur kan Statsministern se folket i ögonen…? Hur kan han stå där o tro att alla floskler och dogmer fortsatt ska slå små blå dunster i ögonen på folket. Vem e mannen? Agent sätt att massakrer Socialdemokratin? Just nu e d vad han gör. Tycker lite synd om karln ändå…så otroligt vrklighetsfrånvänd…
  Löstips….statsvetenskapliga artiklar o essäer etc om.politikers kunskap om hur vanligt folk har det…
  Lös sånt och kanske förstår man då Sveriges Statsministers beteenden bättre

 6. Luktor Vikström

  Alltså. Jag har länge länge frågat mig detsamma. Vem regerar egentligen? Hur kan Statsministern se folket i ögonen…? Hur kan han stå där o tro att alla floskler och dogmer fortsatt ska slå små blå dunster i ögonen på folket. Vem e mannen? Agent sätt att massakrer Socialdemokratin? Just nu e d vad han gör. Tycker lite synd om karln ändå…så otroligt vrklighetsfrånvänd…
  Löstips….statsvetenskapliga artiklar o essäer etc om.politikers kunskap om hur vanligt folk har det…
  Lös sånt och kanske förstår man då Sveriges Statsministers beteenden bättre

 7. Roland

  Gubben Löven är ju maktgalen. När han har den skiter han i allt.

 8. Jan-Ove Freidlitz

  Tyvärr den sämsta statsministern någonsin. Mycket tragiskt.

 9. JanC

  Socialdemokratin är politiskt bankrutt. Den som tror att de som ställt till med problemen också ska vara lösningen på desamma borde nog tänka till. Att sossarna har abdikerat från verkligheten står klart för de flesta nu, men ansvaret för hur det ser ut idag måste också falla på M. Jag bryr mig inte om FP eller C eftersom deras reella inflytande endast börjar och slutar i media. Det är dags att M sträcker ut handen mot SD och skapar en riktig konservativ regering. Vi måste styra vårt land ut ur tokskogen nu. Varje dag med nuvarande regering är en förlorad dag.

 10. Jan-Ove Freidlitz

  Det ser ut som att han gräver sin egen grav. I utlandet hänvisar man till Sverige. När det gäller samhällsutvecklingen när det går riktigt dåligt.

 11. CHRISTINE

  Det fungerar ju inte riktigt så som projektsannings läsare tror att det fungerar…….nja förnekelse skenhelighet och ögontjäneri är fortfarande valutan som gäller. Ngn som faller ur ramen kommer att bli hårt beskjuten av kvällstidningarna, vilket väljarna kommer att vädra -precis som innan SD kom upp i fart. Pragmatism praktiskt tänkande och en förståelse för andras situation eller tänkesätt; de etablerade är inte där ännu.

 12. Juan Valle

  Vem röstar på Soc demokr o Löfven
  I första hand alla bidragstagare som är djupt beroende av dessa pengar
  Måste vara minst 50 % av alla

  1. Kent Eriksson

   Därav hög invandring som valboskap till sos.dem. !

 13. Mikael Stenius

  Han begriper själv nu att allt gått över styr, men är för maktlysten och enfaldig för att lämna över rodret åt andra…. Innan galningen är klar kommer vi ha krig i Sverige och hoppas bara att det är vi som sitter bakom vapnen och inte några främmande element….. ?

 14. Tiazz

  Hur vore det om svenska folket tog sitt ansvar och sluta tro på denna skräpregering? För det är ju tydligt att det sitter svenskar runt om i landet och röstar på eländet.
  M, KD & SD skulle kunnat vända på detta redan vid förra valet, men fick inte chansen.
  Så tar Sveriges befolkning sitt ansvar och röstar rätt så kommer vi se vårt avlånga land växa i säkerhet, skola, omsorg och så även kommer kanske någon sätta FK på plats för allt dom ställt till med kring assistans för funktionshindrade. Just nu ska man vara frisk för att orka kriga mot FK vilket är helt sjukt, annars får du varken vara sjuk eller ha något slag av funktionshinder.

 15. P hansson

  Snillen spekulerar… Spelar ingen roll vem som är statminister…..det har vi sett tidigare..

 16. Lena

  Det kommer bli krig snart och det har regeringen orsakat …………barn törs inte gå ut i dag.

 17. Carl den 12

  Jan?
  För varje dag Stefan sitter kvar med sin lön och oss skattebetalare som sin försörjare, så känns det som om lösningen bara går förbi.
  Chansen till en förändring verkar mer och mer avlägsen och frågan är om det är försent, kommer upp ???
  En 15-åring har misst sitt liv, mitt ibland allt annat som sker och händer.
  Stefan lyser med sin frånvaro och precis som någon skrev så börjar insikten om att kan någon ens ta över i denna vedervärdiga situation.
  Så många paragrafer och lagar som måste ändras. Brottsligheten har fått ett sådant övertag att man undrar om det finns någon insats som kan rå på all destruktivitet ???

  Calle som sänder en tanke till er som drabbas och vackra Malmö som var en stad jag var bekant med, men tyvärr inte under några omständigheter skulle besöka i dag.
  Alla dessa öppna platser och torg och närheten till vattnet och till Danmark.
  Ska hela Malmö gå förlorad pga av handfallna politiker som varken kan säga eller göra något konkret !!!
  Oavsett om man är politiker eller inte, så behöver man inte vara raketforskare för att inse vilka hjälpinsatser som krävs.
  Malmö har för längesedan passerat våldsterrorns gräns och att det är dags för Sverige att visa musklerna .
  Det finns inte tid för att prata och analysera, utan det är bara att agera, nu………………….

 18. Rose Åström

  Alla måste vaknar och sluta påpekas till våra statsministern han gjort ingen fel jag kan säger det för att sverige är för Gud inte för individuellt. Ber Gud de som vet Gud att Han kan ändra situationen och säger ja till Gud. Låter alla säger Nej till de kommer och mörda andrar människor det är inte lätt, polisen bara går till människor som är innocent de måste vaknar också och jobbar med justice då jag kan säger själv. Ber Gud för justice i Sverige och dem måste stoppa här mördare Amen Sverige för Jesus Amen take it or live it . Politiker för Jesus punktslut.

 19. Johnny

  Jag har bott i Sverige och Finland, detta med Löven hade inte sett en enda vecka i finsk politik, korsfäst honom, stå på er svenska folket

 20. Berra Fors

  Odugligare statsminister har inte funnits i Sveriges historia. Totalt inkompetent. Avsätt fanskapet innan Sverige går åt helvete. Snart är det inbördes krig i Sverige. Detta vansinne måste få ett slut nu.

 21. K.S.

  Hur länge ska vi behöva vänta på att oduglingen ger upp och bara försvinner tillsammans med sina likar???

Kommentarer är stängda.