Mustafa Panshiri: ”Midia har startat ett nätverk mot våld och hjälper kvinnor utsatta för hedersförtryck. Klart hon måste utvisas då

Förklara det här Stefan Löfven, Mikael Damberg, Morgan Johansson ja varenda sosse:

”Jag blev bortlovad när jag var i mammas mage till min kusin som då var elva år gammal. Min kusins pappa är en mäktig man i Iran så mina föräldrar hade inte så mycket att säga till om. Under 2015 fick jag nog och bad pappa att hjälpa mig fly. Han tog mig till Turkiet och…

… därifrån lyckas jag ta mig till Sverige med hjälp av smugglare. Jag valde Sverige med förhoppningen om en ljusare framtid. Jag har under dessa år lärt mig svenska, lyckats skaffa mig ett jobb inom hemtjänst och känner mig mer som en del av samhället. Vid sidan om jobbet…

… föreläser jag om hedersförtryck och berättar om det jag varit om. Men jag kommer att utvisas. Migrationsverket anser inte att jag kan bevisa att mitt liv i Iran är i fara. Det är frustrerande när jag samtidigt ser att sex islamister i Sverige…

… som utgör ett hot mot landet och svenskarna inte kan utvisas för de riskerar tortyr i sina hemländer. Jag älskar Sverige. Men jag förstår mig inte på Sverige.”

– Midia Moloudpoor, 19 år.

Mustafa Panshiri: ”Midia har startat ett nätverk mot våld och hjälper kvinnor utsatta för hedersförtryck. Klart hon måste utvisas då”


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *