Tack SD. Väcker misstroendeförklaring mot Morgan Johansson

Morgan Johansson.

Sverigedemokraterna väcker misstroendeförklaring mot justitieminister Morgan Johansson (S) efter de senaste våldsdåden i Malmö.

– Han har gjort för lite, det är väldigt mycket prat där man sänder signaler men i praktiken sker ingenting, säger Jimmie Åkesson, SD:s partiledare till Ekot.

Aftonbladet


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Tack SD. Väcker misstroendeförklaring mot Morgan Johansson

 1. Anders Ekman

  Vi vet hur det kommer att gå eftersom JÖK partierna är vad dom är men det sätter i alla fall press på flera partier och positionerar SD som ledargestalt i frågan. Och förhoppningsvis kan någon konkret åtgärd bli resultatet av den ökade exponering frågan får.
  Undrar varför Schyffert är så tyst

 2. Peter

  Varför hålla på o ta recurser till ngt som inte har ngn som hellst betydelse? Så J lätt o säga vad andra ska göra. Göra ngt själv.ä,NEJ,NIX,NADA,NJET,NÄ ABSOLUT inte.
  O nä INTE JAG INTE DÄREMOT KAN JAG SITTA BAKOM EN SKÄRM O SÄGA VAD ANDRA BÖR GÖRA. MEN ABSOLUT INTE JAG INTE!!!

 3. Ulf

  Hur många skärmar man än sitter bakom så går det inte att bortse från verkligheten…….Kunde vi göra mer är jag säker på att det varit utfört för länge sedan.Det kan vara på sin plats att påtala att vi har den sämsta urusla justitieminister detta stackars land någonsin har upplevt,och en statsminister som är ett enda stort generande skämt.Det är faktiskt de som sitter på åtgärdsplats och skall agera .Som väl är bekant är det därför de är valda.
  Någongång måste detta mångkulturella misslyckade vålds
  inferno få ett slut och svenskarna få uppleva åtminstone någon trygghet igen samt en ledning i Sverige som är värd namnet och värdig ämbetet i stället för dessa pajaser och skitpratare.Annars kan man ju resonera som så att varför göra något åt någonting……🙄🙄🤯🤯

Kommentarer är stängda.