det är underbart att se att Ulf Kristersson, Jimmie Åkesson och Ebba Busch Thor äntligen hittat varandra.

Av | november 14, 2019

Annika Strandhäll tycker det är sorgligt att se Ulf Kristersson i riksdagens talarstol och stryka “sin nya samarbetspartner Jimmie Åkesson medhårs. Till allmän beskådan.” Hon minns  ett moderat parti som en tid stod upp mot rasism, avslutar Strandhäll sitt inlägg med.

Jag minns också, ett Socialdemokratiskt parti som inte var smaklösa och lögnaktiga, som inte hittade på saker om andra partier istället för att debattera politik. 

Jag minns ett Socialdemokraterna som aldrig skulle blivit dörrmatta åt extrema partier som MP, V och C och därigenom se till att vi har ett samhälle där åtgärderna mot mord, misshandel och våldtäkt lös med sin frånvaro.

Jag minns ett Socialdemokratiskt parti som hade ett moraliskt kompass som vägledde dem i politiska frågor. 

Jag minns ett Socialdemokratiskt parti som aldrig skulle ha accepterat bomber, bilar som brann och där svenska medborgare “förnedringsrånades” eller kidnappades i timmar av brutala gäng. 

Jag minns ett Socialdemokratisk parti som hade vänt på varje sten samma dag en ung kvinna, bärandes på ett barn, avrättades mitt på ljusa dagen i Malmö. 

Jag minns ett Socialdemokratiskt parti som hade stor respekt bland alla väljare. Ett parti som idag förlorat kontrollen över Sverige och kallar alla som inte tycker som dem för rasister. 

Jag minns ett Sverige då allas röster var lika värda. Med dagens Socialdemokrati har det förändrats. Idag står de för makten åt sig själva och förtryck av “oliktänkande”. Det kallas för fascism.  

Jag minns ett Socialdemokratisk parti som aldrig hade gått med på att kärlek mellan politiker från olika partier hade varit fel. 

Jag minns ett Socialdemokratiskt parti som inte var en sekt, som ingen fick ifrågasätta, inte ens då tryggheten rasade framför allas ögon. Till allmän beskådan för att tala med Strandhäll. 

Jag minns ett Socialdemokratiskt parti som gjorde allt de kunde för att se och bekräfta den lilla människan, oavsett vem hon var. 

Jag minns ett socialdemokratiskt parti som en gång stod upp för Sveriges, och inte andra länders, befolkning.

Men nu är det underbart att se att Ulf Kristersson, Jimmie Åkesson och Ebba Busch Thor äntligen hittat varandra. De kommer tillsammans rädda det som går att rädda. Under tiden hoppas jag att mitt gamla Socialdemokratiska parti hittar tillbaka hem.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

9 reaktion på “det är underbart att se att Ulf Kristersson, Jimmie Åkesson och Ebba Busch Thor äntligen hittat varandra.

 1. Carl den 12

  Vill bara glömma att jag läst Annikas inlägg.

  Calle som inte glömmer PS🙏
  PS Annika har glömt när kamera team gick runt i valstugorna i Göteborg för några år sedan och vad alla olika representanter sa när dom trodde kameran var avstängd.
  Tror snart att hela Sveriges befolkning lider av alzaimer, men det finns väl fördelar med det kanske……………………..
  Själv minns jag inte att det sköts och sprängdes i Malmö på 90-talet när jag härjade där.
  Men, jag har väl en släng av Alzheimers också…………………
  Men innan jag glömmer något mer, så får du vad du nu heter😉drottningen👸av PS ett stort MVG❤

  Svara
 2. Benny

  Annika strandhäll din myglare där med försäkringskassan säg inte så mycket! När det gäller SD, m och Kd så ser dom Sveriges problem som inte ni gör, så det kanske har med det och göra!!

  Svara
 3. Mats

  Så bra!!!!!!
  Glöm inte S smutsiga historia mot samerna och Palmes besök i DDR alla miljarder till Castros Cuba mmmmmm!

  Svara
 4. Poul Clausen

  Endelig Sverige !
  Har tårer i öjnene.

  Häver landet kan reses.
  Svårt blivit det.

  Svara
 5. Jeanette Berglind

  Ja…trodde att Annika Strandhäll var hemma och hämtade nya krafter, efter att hennes sambo så tragiskt har gått bort. Men tydligen har hon ork, att visa sin avsky för Sverigedemokraterna 🇸🇪, genom att påstå att vi är rasister…??? Mycket bra svar av dig, Madeleine 👍

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *