Grovt rån i Vällingby under natten till fredag, offret skuret eller stucken i överkroppen

| 15 november, 2019

Strax före ett, natten till fredag så fick polisen in ett larm om att ett grovt rån begåtts i Vällingby. Det var en man i 30-årsåldern som blev rånad. Och i samband med rånet blev mannen skuren eller stucken i överkroppen med ett okänt föremål. Enligt polisen förhördes han dock på plats där han berättade om händelseförloppet innan han fördes till sjukhus med ambulans. Polisen säger dock att det var en ytlig sårskada mannen åsamkats. Där fanns vittnen till händelsen som också är hörda av polisen. En förundersökning om grovt rån har inletts, och polisen meddelade senare att de gripet en person som nu är misstänkt för det råa rånet.

https://www.expressen.se/nyheter/man-skuren-under-ran-misstankt-gripen/