Anders Lindberg fortsätter att göra sitt som socialdemokratisk journalist. Denna gång är det Ebba Busch Thors tur att hudflängas. 

Konsten att försvara det oförsvarbara

Lindberg uppskattar inte att Busch Thor sa att man skulle stresstesta hur länge det är möjligt att hålla de sex imamerna som dömts till utvisning, i förvar. De utgör ett hot mot rikets säkerhet och borde vare sig kunna röra sig fritt i samhället, eller leva här. Det står dem dessutom fritt att lämna Sverige närhelst de vill, även då de skulle sitta i förvar. 

Anna Gullberg, då hon var chefsredaktör för Gefle Dagblad, fick uppleva exakt vad dessa imamer är kapabla till. När hon granskade Gävlemosken hotades tidningen med att bombas om de inte upphörde med sina publiceringar om Gävlemosken, al-Rashideen, och dess imam Abo Raad. Samme Abo Raad som under 2019 blivit känd som en av dem som frihetsberövats. I januari 2016 fick Anna ett nytt samtal från polisen. Imamens son Raad al Duhan, också han nyligen släppt, utpekad för att vara ett hot mot rikets säkerhet, hade hotat Anna till livet. Budskapet var att han skulle ”ta bort eller döda” henne. Senare dömdes han också för detta.

Det här typiskt för rödglödgade vänstermän, att alltid försvara allt som har med religiös terrorism att göra. Att sedan svenska PK rörelsen, Jan Guillou, Martin Aagård,och Lindberg hänger på är en tragedi, men framför allt en förklaring till varför den religiösa extremismen i Sverige vuxit sig så stark. 

Expressen


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja Rönnquist

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

7 tankar på “Anders Lindberg fortsätter att göra sitt som socialdemokratisk journalist. Denna gång är det Ebba Busch Thors tur att hudflängas. 

 1. Andreas Eriksson

  Jag tror att Anders Lindbergs röv blir avundsjuk på hans mun med tanke på hur mycket skit som kommer ur den.

  Svar
 2. Gerhard Behrendt

  Kan inte den fjanten flytta till Malmö har vi tur är han borta för god från Gbg området

  Svar
 3. Bill Eriksson

  EBT ljuger eller så vet hon inta vad hon talar om. Allt detta är reglerat i utlänningslagen samt i Europakovenrionen om de mänskliga rättigheterna som i sin tur är införlivad i svensk lag och för säkerhets skull stadgat i grundlagen.

  Svar
 4. Laila

  Bara skicka iväg dom med alla andra isis medlemmarna sverige är ett kristet land och ska stanna så

  Svar
 5. Arne Lindström

  Bill Erikssons inlägg är klokt och byggt på kunskap.Anders Lindberg är helt klart läsvärd,och ett salt i debatten….

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *