Noterar att Expressen hänger ut skådespelarna i reklamfilmen om Staffanstorp. En film som utan grund beskylls för rasism.   

| 17 november, 2019

Varför ska allt alltid gå så långt? Expressen är väl medvetna om att vare sig producent eller skådespelarna i filmen inte har något med filmen att göra, och om de skulle ha haft det, hade det inte spelat någon roll. 

Sverige börjar på så många olika plan bli ett omöjligt land att leva i. Staffanstorp råkar vara en kommun det går bra för. De är dessutom inte rädda för att berätta om det. 

Men PK-eliten gör nu sitt bästa för att få själva produkten som skådespelarna skyldiga ett slags cineastiskt hatbrott. De stackars skådespelarna i filmen har redan fått sina pigment synade med förstoringsglas, det räcker tydligen inte. Nu ska de hängas ut med namn också.

Om det inte vore så tragiskt, skulle jag skratta bort vänsterliberala frånvaro verklighetskontakt. De blir mer arga över skildringen av ett tillstånd, än över den verklighet som porträtteras. Det om något visar hur  tragikomisk vår verklighet blivit.

Till alla vänsterliberala därute som är upprörda över Staffanstorps reklamfilm; Det är inte skådespelarna eller Staffanstorp som svartmålar. I Malmö blir vi uppskrämda av vår verklighet, inte av Staffanstorps reklamfilm. 

Det är alltså verkligheten i Malmö som är problemet, inte en filmen. 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Noterar att Expressen hänger ut skådespelarna i reklamfilmen om Staffanstorp. En film som utan grund beskylls för rasism.   

 1. Ulf

  Fullständigt enastående glimrande liten film pärla.Den bör nomineras till en Oscar i kategorin bästa utländska film !!???? Finns många som inte vill bo i ett mångkulturellt kaos och inferno utan vill kanske känna lite trygghet samt lugn o ro framförallt för hela familjen.Att bosätta sig på en ren krigsskådeplats är ju inte så lockande för alla svenskar som inte vill beväpna sig.
  De som kritiserar denna lilla filmklassiker högst och mest rabiat bor sannolikt längst ifrån de sk berikade områdena i städerna och har fortfarande sina liv ,hus och bilar i behåll.
  Nä,denna film lyser faktiskt upp höstmörkret en aning och Staffanstorp verkar vara på helt rätt spår. Imponerande magnifikt heja Sonesson, fler av din sort och flera filmer från andra kommuner,behöver Sverige.??Berömvärt initiativ.

Kommentarer är stängda.